Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
حوزه ریاست::
میز خدمت::
اخبار مرکز::
گسترش شبکه::
آموزش سلامت::
بهداشت محیط::
بهداشت خانواده::
پیشگیری و مبارزه با بیماریها واگیر دار::
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر::
بهداشت حر فه ای::
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا::
بهداشت دهان و دندان::
امورداروئی::
مرکز آموزش بهورزی::
سلامت روانی-اجتماعی و اعتیاد::
امور آزمایشگاه و رادیولوژی::
واحد تغذیه ::
جوانان، نوجوانان و مدارس::
امور مالی::
امور اداری::
مراکز بهداشتی و درمانی شهری::
مراکز بهداشتی و درمانی روستایی::
آلبوم تصاویر::
::
تماس با ما

آدرس: خیابان امام خمینی

تلفن: 33360150

نمابر:33329607

ایمیل :zhc@zums.ac.ir

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: عملکرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۴/۶ | 

  واحد بهداشت محیط

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  تعداد کل موارد موجود : 4799

  موراد بهسازی 1985

  مواد بهداشتی 2814

  اماکن عمومی

  تعداد کل موارد موجود : 2301

  موراد بهسازی : 981

  موارد بهداشتی :1320

  اماکن بین راهی

  تعداد کل موارد موجود : 63

  موارد بهسازی : 30

  موارد بهداشتی : 33

  تاسیسات آب و فاضلاب

  تعداد کل موارد موجود : 2719

  موارد دارای نقص1886

 

 

  تعداد بازدیدهای روتین انجام شده (در ساعات اداری)

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  4491

 

  اماکن عمومی

  1813

 

  اماکن بین راهی

  58

 

  تاسیسات آب و فاضلاب

  2677

 

  تعداد بازدیدهای انجام شده طرح تشدید (در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل)

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  953

 

  اماکن عمومی

  9 7

 

  اماکن بین راهی

  44

 

  تاسیسات آب و فاضلاب

  2206

 

  کنترل روتین آب و مواد غذایی

  (در ساعات اداری)

  تعداد نمونه برداری از مواد غذایی

  289

 

  مقدار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده ( kg )

  68010

 

  تعداد کلر سنجی انجام شده از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد : 650

  تعداد موارد نامطلوب : 65

 

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد : 412

  تعداد موارد نامطلوب : 75

 

  تعداد کلرسنجی انجام شده از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد : 66

  تعداد موارد نامطلوب :0

 

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد : 54

  تعداد موارد نامطلوب : 0

 

  کنترل آب و مواد غذایی در قالب طرح تشدید

  (در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل)

  تعداد نمونه برداری از مواد غذایی

  11

 

  مقدار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده ( kg )

  31500

 

  تعداد کلر سنجی انجام شده از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد : 133

  تعداد موارد نامطلوب : 6

 

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد : -

  تعداد موارد نامطلوب : -

 

  تعداد کلرسنجی انجام شده از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد : -

  تعداد موارد نامطلوب : -

 

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد : -

  تعداد موارد نامطلوب : -

 

  برخورد با دستفروشان دوره گرد

  تعداد موارد

  11

  تعداد موارد معرفی متخلف به دادگاه *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  26

 

  اماکن عمومی

  2

 

  اماکن بین راهی

  0

 

  تعداد مراکز و اماکن غیر بهداشتی تعطیل شده *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  27

 

  اماکن عمومی

  2

 

  اماکن بین راهی

  1

 

  تعداد مراکز و اماکن بهسازی شده *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  55

 

  اماکن عمومی

  12

 

  اماکن بین راهی

  0

 

  تعداد مراکز و اماکن بهداشتی شده *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  61

 

  اماکن عمومی

  11

 

  اماکن بین راهی

  0

 

  تعداد موارد رسیدگی به اخبار مردمی از تخلفات بهداشتی

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  کل اخبار 46

  ** اخبار صحیح 16

 

  اماکن عمومی

  کل اخبار : 6

  ** اخبار صحیح : 1

 

  اماکن بین راهی

  کل اخبار : 2

  ** اخبار صحیح 2

 

  آب و فاضلاب

  کل اخبار : 8

  ** اخبار صحیح : 8

 

  استخرهای شنا

  کل اخبار : - 2

  ** اخبار صحیح : 0

 

  تعداد افراد شرکت کننده در برنامه در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل (نفر)

  : 17 نفر

 

 

دفعات مشاهده: 1137 بار   |   دفعات چاپ: 312 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 32 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان