Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بانک صوت ::
nahad@zums.ac.ir
0241-4220668

مهمترین کارکرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه را چه می‌دانید؟
فرهنگی
علمی- معرفتی
سیاسی-اجتماعی
امور اجرایی

nahad@zums.ac.ir

ارسال نظرات وپیشنهادات

«پاسخ به شبهات»
از این پس می توانید
با کلیک بر روی تصویر بالا
سوالات و شبهات خود را پرسیده
و پاسخ خود را در کمترین زمان
از همین قسمت دریافت نمایید.
:: کشف و شناسایی بقایای پیکرهای 80 شهید دوران دفاع مقدس در منطقه فاو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۴/۱۶ |

کشف و شناسایی بقایای پیکرهای 80 شهید دوران دفاع مقدس در منطقه فاو

الله‌نور نوراللهی عصر دیروز در مراسم پنجمین یادواره سرداران و 110 شهید گردان حضرت رسول (ص) در مهدیه این شهر اظهار کرد: شهدا الگوهای فداکار و مجاهد برای نسل جوان هستند.

وی با بیان اینکه شهدا مردانگی را معنا کردند، افزود: شهدا فداکاری و ایثار را به جامعه عرضه کردند.

نوراللهی شهدا را ستارگان درخشان دوران دفاع مقدس توصیف کرد و گفت: شهدا در دوران دفاع مقدس جنگ را اداره کردند تا دیپلمات‌ها در مجامع بین‌المللی بتوانند از حقوق ایران دفاع کنند.

معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه افسری امام حسین (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید براینکه یادواره شهدا با میتینگ‌های پولی متفاوت است، یادآور شد: شهدا حلقه اتصال و الگوهای ماندگار هستند.

وی به تحلیل موسسه‌های آمریکایی مبنی بر ماندگاری انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: دشمن روحیه شهادت‌طلبی و ایثارگری، وحدت و اتحاد مردم و همچنین ولایت فقیه را از عوامل ماندگاری جمهوری اسلامی ایران می‌داند.

AWT IMAGE

نوراللهی از شناسایی 80 نفر از شهدای دوران دفاع مقدس در منطقه فاو در هفته گذشته خبر داد و تصریح کرد: مکتب اصیل اسلام مرگ را برای انسان آسان می‌کند.

معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه امام حسین (ع) با بیان اینکه دشمن از برگزاری یادواره‌های شهدا هراس دارد، اظهار کرد: دشمن از ایمانی می‌ترسد که مرگ را برای انسان سهل و آسان می‌کند.

وی به تحلیل مثلث قدرت توسط موسسه‌های آمریکایی اشاره کرد و گفت: تحلیلگران آمریکایی معتقدند که مثلث قدرت آمریکا، اروپا و آسیا دیگر معنا ندارد و ضلع چهارم قدرت با محوریت اسلام و ایران در جهان شکل گرفته است.

نوراللهی با اشاره به اینکه اسلام با جهاد عزیز نگه‌داشته می‌شود، تصریح کرد: با تن‌پروری، مال‌اندوزی و شهرت‌طلبی نمی‌توان اسلام را عزیز نگه‌داشت.

معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه امام حسین (ع) ایمان قوی را سبب خلق حماسه در صحنه‌های مختلف دانست و بیان کرد: روحیه جهادی و شهادت‌طلبی به مفهوم معامله با خدا است.

وی ایستادگی ملت ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس را مانند جنگ احزاب عنوان کرد و یادآور شد: مردم ایران نتیجه جنگ احزاب را در قرن بیستم تعیین کردند.

نوراللهی با اشاره به وجود 800 مزار شهدای گمنام در کشور، خاطرنشان کرد: پنج هزار شهید گمنام در مزار شهدای کشور تدفین شدند و از سرنوشت هفت هزار نفر از رزمندگان اطلاعی در دست نیست.

دفعات مشاهده: 4950 بار   |   دفعات چاپ: 362 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 41 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code