Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
درمان::
غذا و دارو::
بهداشت::
آموزش::
اداری::
درخواست اهداء عضو::
اخبار و رویدادها::
معرفی::
اطلاعات تماس::

:: اخبار و رویدادها : سیگار عامل اصلی ابتلا به سرطان مثانه است ::
دانشمندان افزایش شمار مبتلایان به سرطان مثانه و کلیه را به افزایش مصرف دخانیات در عصر حاضر نسبت دادند و تاکید کردند در سال 2012 میلادی تنها در کشور فرانسه نزدیک به 12000 مورد جدید ابتلا به سرطان مثانه گزارش شده است .
سرطان مثانه پنجمین سرطان شایع در فرانسه و دومین سرطان دستگاه دفع ادرار بعد از سرطان پروستات است.
پایگاه علمی تاپ سانته topsante در اینترنت گزارش داد: کارشناسان و متخصصان اورولوژی تاکید کرده اند هر ساله در فرانسه بیش از 5000 نفر بر اثر ابتلا به سرطان مثانه جان خود را از دست می دهند که بیش از شمار قربانیان سانحه رانندگی است.
کارشناسان در گزارش های خود بر تاثیر سوء مصرف سیگار بر مثانه تاکید و خاطر نشان کردند مواد سمی و سرطانی از طریق دستگاه دفع ادرار یعنی کلیه ها و مثانه دفع می شود و هنگام ذخیره سازی و دفع لطمه شدیدی به مثانه وارد می کنند.
بنا به گزارش پزشکان اورولوژیست شمار سال هایی که بیمار سیگار کشیده و تعداد سیگارهایی که طی سال ها مصرف کرده است همگی در خطر ابتلا به سرطان مثانه نقش دارند.
دفعات مشاهده: 2614 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر