Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
درمان::
غذا و دارو::
بهداشت::
آموزش::
اداری::
درخواست اهداء عضو::
اخبار و رویدادها::
معرفی::
اطلاعات تماس::

:: کودک 6 ساله یاسوجی ناجی سه بیمار نیازمند به عضو شد ::

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اورنگ ایلامی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اعلام این خبر گفت: اعضای بدن مرحوم محمدامین باقری‌خو، کودک 6 ساله یاسوجی که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده‌اش، به سه بیمار نیازمند به اهدای عضو پیوند زده شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار‌ کرد: پس از رضایت خانواده این کودک، دو کلیه و کبد او برای پیوند به شهر شیراز انتقال یافت و در بیمارستان نمازی به بیماران نیازمند پیوند زده شد.

ایلامی با تاکید بر اینکه این مورد دهمین اهدای عضو سال جاری در کهگیلویه و بویراحمد بوده است، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 14 مورد مرگ مغزی در کهگیلویه و بویراحمد اتفاق افتاده است که خانواده 12 نفر از آنان به اهدای عضو رضایت داده‌اند.

دفعات مشاهده: 2670 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر