Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
درمان::
غذا و دارو::
بهداشت::
آموزش::
اداری::
درخواست اهداء عضو::
اخبار و رویدادها::
معرفی::
اطلاعات تماس::

:: بزرگترین مشکل مبتلایان به صرع عقاید خرافی حاکم بر جامعه است ::

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سایت 8دی نیوز  ،صرع یا اپی لپسی در اثر تخلیه الکتریکی غیر طبیعی در سلولهای عصبی مغز پیدا می‌شود،در حالت تشنج یک جرقه الکتریسته ،مانند رعد و برق ایجاد شده و موجب تغییر حالت در رفتار یا عدم هوشیاری فرد میشود ،صرع یک بیماری روحی و روانی نیست بلکه یک اختلال عصبی است یک بار تشنج به معنای این نیست که فرد صرع دارد.

مروارید موید عابدی رئیس  انجمن صرع گیلان  و موسسه خیریه آوای آرامش صرع با اشاره به مسائل و مشکلاتی که بیماران مبتلا به بیماری صرع با ان دست و پنجه نرم می کنند ارتقا ی سطح آگاهی اقشار مختلف جامعه در ابعاد روانشناختی و بیمار یهای خاص  به ویژه صرع را مورد تاکید قرارداد و در ادامه بزرگترین مشکل مبتلایان به صرع را عقاید خرافی حاکم بر جامعه عنوان کرد و افزود: متاسفانه هنوز آمار دقیقی از بیماران صرع در استان در دست نیست وی دلیل این امر را در عنوان نکردن مصروعین از ابتلا به این بیماری دانست و گفت : دید خرافی مردم باعث شده است که بسیاری از افراد و خانواده ها ابتلا به صرع را پنهان کنند.

موید عابدی با تاکید بر اینکه افکار بسیار دردناک و وحشتناکی در بین مردم به دلیل عدم آگاهی از این بیماری  رایج است ،خط کشیدن به دور بیمار دچار تشنج ،انداختن سکه و کشیدن خط قرمز به دور بیمار دچار تشنج  رااز  جمله رفتارهای خرافی رایج در بین مردم عنوان کرد.

رئیس  انجمن صرع گیلان گرانی و کمبود داروهای صرع رااز دیگر مشکلات مصروعین دانست و با این توضیح که دارو در بازار یافت نمی شود و موسسه آوای آرامش صرع خود را به آب و اتش می زند تا دارو مورد نیاز بیماران را تهیه نماید خواستار حمایت همه جانبه مسئولان استان از انجمن صرع گیلان شد.

وی با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس ،استانداری ،فرمانداری و شهرداری  و شورای شهر می توانند بسیار گره گشا باشند ضمن تشکر و تقدیر از حمایتهای ولی الله عظمتی فرماندار رشت وفرهاد براتی بخشدار رشت ، از عدم همکاری شهرداری در برپایی نمایشگاه (بازارچه خیریه ) گلایه کرد و اذعان کرد: شهرداری در برپایی نمایشگاه جلوی پای ما سنگ انداخت و هیچگونه مساعدت مالی به این موسسه خیریه نداشت شهرداری وعده های بسیاری به ماداد ولی به هیچکدام عمل نکرد و سنگ اندازی کرد.

مدیر  موسسه خیریه آوای آرامش صرع  با این توضیح که بنرهای تبلیغاتی بازارچه خیریه با اینکه تنها ۳ فضا به آن اختصاص داده شده بود بعد از ۲ روز جمع آوری شد گفت : این بازارچه برای ما اهمیت بسیاری داشت ما مراجعه کنندگانی داشتیم که حتی واژه صرع را نمی توانستند درست تلفظ کنند شناساندن صرع حتی به ۵ نفر برای ما ارزشمند است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بیماری صرع هم اکنون متولی مشخصی ندراد اظهارکرد: این بیماری قبلا زیر پوشش بهزیستی بود بعد از خروج از بهزیستی قرار شد جز بیماری خاص و تحت نظر استانداری قرار گیرد که هنوز این امر محقق نشده است.

موید عابدی عضویت مصروعین  در انجمن و شناساندن آنها را اولین گام در جهت پیشبرد برنامه های موسسه عنوان کرد و با اشاره به اجرای کلاسهای آموزشی برای  تمامی اقشار به ویژه مصروعین جهت افزایش گسترش شناخت مثبت نسبت به این بیماری تصریح کرد:اگر فرهنگ سازی درست صورت گیرد در خواهید یافت که اکثر مردم هنگامی که وضعیت را درک کرده و بدانند چگونه می توانند یاری کنند حامی و همدرد خواهند بود.

رئیس  انجمن صرع گیلان ارتباط موثر با پزشکان بویژه متخصصان مغز و اعصاب ،داروخانه ها ،بیمارستانها ،آزمایشگاهها،مراکز رادیو گرافی و… جهت ارائه خدمات رایگان و نیمه رایگان به مصروعین طبقه محروم را از جمله برنامه های این انجمن عنوان کرد.

وی با اشاره به تلاش موسسه در جهت حمایت خیرین ،شخصیتهای حقیقی و حقوقی جهت حمایت مصروعین ،ارئه ی خدمات مشاوره ای و راوانشناختی  به بیماران مصروع را از دیگر برنامه های انجام گرفته در موسسه خیریه آوای صرع عنوان کرد.

موارد ذکر شده برخی از مسائل و مشکلات بیماران مبتلا به صرع   می باشد لذا مبتلایان به بیماری صرع با کمک و حمایت مادی و معنوی خیرین بزرگوار علی الخصوص مسئولان استان می توانند بر مشکلات و مسائل درگیر با این بیماری فایق آیند تا زمانی که واژه صرع تنها یادآور تشنج و تنش برای خانواده ها نباشد.

دفعات مشاهده: 2706 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر