Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
درمان::
غذا و دارو::
بهداشت::
آموزش::
اداری::
درخواست اهداء عضو::
اخبار و رویدادها::
معرفی::
اطلاعات تماس::

:: پسر ده ساله مشهدی به 5 بیمار نیازمند به عضو زندگی دوباره بخشید ::
مسئول واحد فراهم آوری اعضاء پیوندی  بیمارستان منتصریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در چهارصدو نهمین (409) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی  سروش عامری 10 ساله از تهران که از بیمارستان امدادی  مشهد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت .
دکتر ابراهیم خالقی افزود:‌ کلیه های زنده یاد سروش عامری به  خانم 39 ساله ساکن بیرجند و خانم 29 ساله ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.
مسئول واحد فراهم آوری اعضاء پیوندی  بیمارستان منتصریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: کبد وی نیز  در بیمارستان نمازی شیراز به پسر بچه 9 ساله ساکن مشهد اهداء و پیوند شد و به نامبرده زندگی دوباره بخشید .
دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: ‌همچنین قرینه های سروش عامری در بیمارستان خاتم الانبیاء مشهد به آقای 35 ساله و آقای 44 ساله از مشهد اهداء و پیوند شد.
دفعات مشاهده: 2792 بار   |   دفعات چاپ: 59 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر