Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
مدیریت::
امور عمومی::
مرکز بهداشت شهرستان::
میز خدمت::
روابط عمومی::
امور مالی::
واحد های اداری وپشتیبانی::
نظارت بر درمان::
عملکرد ::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
آرشیو خبر::
نرم افزار های کاربردی::
نظر سنجی ارباب رجوع

پروژه های قابل افتتاح شبکه بهداشت و درمان خدابنده در سفر مقام عالی وزارت

مراکز درمان ،پیشگیری از هاری

تقویم سلامت

شهرستان خدابنده-قیدار
  خیابان امام ، روبروی ترمینال

شبکه بهداشت و درمان خدابنده
تلفن :۲-۲۴۳۴۲۲۲۰۴۰
دورنگار : ۲۴۳۴۲۲۲۸۶۶
پست الکترونیکی :
hkhodabandeh@zums.ac.ir

:: مراسم اولین روز هفته سلامت در شهرستان خدابنده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۲/۱ |
در مورخ 1 اردیبهشت 93 زنگ سلامت با حضور امام جمعه محبوب شهرستان ، معاون فرماندار، رئیس شبکه و جمعی از مسئولین شهرستانی در دبیرستان دخترانه شاهد اسوه با شعار یک عمر سلامت با خودمراقبتی به صدا در آمد در این مراسم ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان در خصوص خود مراقبتی و شعار سال مطالبی را بیان فرمودند . سپس مسئولین از نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزان بازدید نموده و به نفرات برتر جوایزی اهداء شد در خاتمه از مهمانان با غذای سالم تهیه شده در مدرسه پذیرایی گردید.
همزمان با این مراسم در 10 مدرسه شهر قیدار و کلیه مدارس شهرستان زنگ سلامت با حضور کارشناسان ستادی مرکز بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی نواخته شد و آموزش های لازم با محوریت شعار هفته سلامت ارائه و با طرح سوال به نفرات برتر جوایزی اهداء گردید.
AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1396 بار   |   دفعات چاپ: 275 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 8 بار   |   0 نظر