برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: برگزاری کارگاه «سزارین و ترویج زایمان طبیعی»در شبکه بهداشت شهرستان طارم ::
 | تاریخ ارسال: 1393/7/29 |
  کارگاه یک روزه «سزارین و ترویج زایمان طبیعی » به مناسبت هفته سلامت زنان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت  و درمان شهرستان طارم برگزار شد.
این کارگاه با سخنان دکتر عزیزی ریاست شبکه بهداشت و درمان آغاز و در ادامه سرکار خانم دکتر هاشمی متخصص زنان به بیان مطالبی در ارتباط با موضوع کارگاه پرداختند. شایان ذکر است کارگاه سزازین و ترویج زایمان طبیعی با حضور بانوان شاغل در مراکزبهداشتی و ستاد شبکه بهداشت به انجام رسید.

دفعات مشاهده: 1041 بار   |   دفعات چاپ: 261 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم