برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: بازدید دکتر عزیزی از پایگاه اطلاع رسانی ایدز ::
 | تاریخ ارسال: 1393/9/9 |
ریاست شبکه بهداشت طارم از پایگاه اطلاع رسانی که به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز در شنبه بازار آب بر ایجاد شده بود ،بازدید کرد و ضمن قدردانی از حضور همکاران در امر آموزش و اطلاع رسانی از آموزش و پیشگیری به عنوان بخش مهمی از مبارزه با بیماری ها یاد کرد.
لازم به ذکر است پایگاه اطلاع رسانی یکروزه در بازار هفتگی (شنبه بازار) شهر آب بر از ساعت 9 صبح الی 18 عصر با برنامه های متنوع آموزشی همچون پخش فیلم های آموزشی، توزیع پمفلت وتراکت های مراکزمشاوره بیماریهای رفتاری ومراکزمنتخب تست تشخیص سریع HIV و آموزش چهره به چهره برگزار شد.
همچنین به مناسبت هفته اطلاع رسان ایدز جلسه ای با حضور رؤسای ادارات در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم برگزار شد. به گزارش سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم، در این نشست پیشنهادات و راهکارهای رؤسای ادارات جهت اجراء هر چه باشکوهتر هفته اطلاع رسانی ایدز ارائه شد .
AWT IMAGE
دفعات مشاهده: 1124 بار   |   دفعات چاپ: 261 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم