Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
اخبار و تازه های بهداشتی::
میز خدمت::
معرفی شبکه بهداشت::
ریاست شبکه::
گسترش شبکه::
واحد فناوری اطلاعات::
بهداشت محیط::
بهداشت حرفه ای::
بهداشت خانواده::
مبارزه با بیماریها::
آموزش بهداشت و تغذیه::
بهداشت مدارس::
بهداشت دهان و دندان::
سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد::
امور دارویی::
امور آزمایشگاهها::
پزشک خانواده::
مراکز بهداشتی و درمانی::
نظارت بر درمان::
فوریت های پزشکی::
اداری و پشتیبانی::
روابط عمومی و سمعی بصری::
تقدیرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
امور رفاهی::
سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره را چگونه ارزیابی می کنید؟
فقط ساختار صفحه اصلی خوب می باشد.
فقط محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
ساختار صفحه اصلی و محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
هیچکدام از موارد فوق

:: برگزاری کارگاه دورزه شیر مادر ::
 | تاریخ ارسال: 1393/9/9 |

برگزاری کارگاه دو روزه ترویج تغذیه با شیر مادر با حضور پرسنل شبکه بهداشت و بیمارستان مورخ 5/9/93 و 6/9/93

کارگاه دورزوه شیر مادر با حضور پرسنل بخش های اطفال و بلوک زایمان بیمارستان و کلیه پرسنل ماما و بهداشت خانواده مراکز و کلیه بهورزان خانه های بهداشت در سالن اجتماعات بیمارستان بو علی سینا تشکیل گردید و مباحث ارائه شده شامل :

آناتومی و فیزیولوژی پستان ،مشکلات تغذیه های سال اول زندگی کودک ،مزایای شیر مادر ،عوارض بطری و گولزنک ، تغذیه مادران در دوران شیر دهی دستورالعمل بیمارستانهای دوستدار کودک ،دستورالعمل تجویز شیر مصنوعی و.... ارائه گردید. در انتهای کارگاه مسئول پایگاه بهداشتی بیمارستان خانم داداشی تو ضیحات لازم در خصوص روند ارائه آموزش جهت مادران تازه زایمان کرده را ارائه و توصیه های لازم را ارائه نمودند .

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 3756 بار   |   دفعات چاپ: 310 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره Health & Treatment Center of Khoramdareh
Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4219