برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: ستاد شبکه بهداشت شهرستان :: مرکز بهداشت شهرستان :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما :: درباره طارم ::
:: کارگاه آموزشی “ نظام جامع توانمند سازی مردم” ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۹/۲۴ |
کارگاه آموزشی “ نظام جامع توانمند سازی مردم” برای خود مراقبتی ویژه کاردان های بهداشت خانواده در سالن همایش شبکه بهداشت برگزار شد.در این کارگاه  مروری بر محتوای بسته خدمتی خودمراقبتی همیاری و مشارکت جمعی در طرح تحول نظام سلامت انجام گرفت ودر زمینه شرح وظایف کارشناسان و کاردان ها، آموزش و ارتقاء سلامت در مراکز شهری و روستایی بحث و تبادل نظر شد.
لازم به ذکر است کارگاه آموزشی دیگری با همین موضوع ویژه بهورزان هفته قبل اجرا شده بود.

دفعات مشاهده: 1005 بار   |   دفعات چاپ: 236 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم