برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: برنامه های اموزشی پویش ملی مبارزه با سرطان ::
 | تاریخ ارسال: 1393/11/13 |
در راستای اجرای برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان و با عنایت بر اینکه یکی از راههای پیشگیرانه از سرطان فعالیت بدنی و کاهش وزن می با شد برنامه کوهپیمایی ویژه زنان در روستای کوهکن بر گزار و به ارتفاعات اطراف روستا صعود و آموزش در زمینه سرطان ارائه شد.
همچنین به همین مناسبت  با همکاری بسیج خواهران روستای دهنه و و احد آموزش سلامت شهرستان جلسه آموزشی با عنوان راههای تشخیص و درمان سرطان برگزار شد. آموزش به زنان در زمینه سرطان های شایع در زنان و راههای تشخیصی ارایه گردید.

AWT IMAGE
دفعات مشاهده: 1291 بار   |   دفعات چاپ: 359 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم