برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما ::
:: قدردانی سرپرست شبکه بهداشت طارم از بانوان شاغل در این شبکه به مناسبت روز زن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱/۲۰ |
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم در جلسه ای که به مناسبت هماهنگی برنامه های گرامیداشت هفته زن برگزار شد ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه سلام الله علیها و روز زن ،از زحمات بانوان ستاد شبکه که در دو عرصه خانواده و اجتماع حضور فعالی دارند تشکر و قدردانی کرد .
در این مراسم برنامه های پیشنهادی همکاران برای برگزاری مراسم هفته زن ارائه و برنامه های این هفته به شرح ذیل اعلام گردید:

1-دیدار با امام جمعه محترم شهرستان از سوی کلیه ی بانوان شاغل در شبکه و بیمارستان شهداء.
 2-برگزاری جلسه آموزشی عفاف و حجاب در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فغانی.
 3-انجام رایگان معاینه Breast در پایگاه بهداشتی اب بر برای عموم بانوان مراجعه کننده در تاریخ 20/1/94 با هدف ارتقاء سطح سلامت زنان در جامعه. 4-برگزاری مراسم کوهپیمائی و طبیعت گردی در حاشیه زیارت امامزاده جعفر (ع) و برگزاری جشن معنوی میلاد کوثر در این مکان مقدس و پذیرائی از همکاران شرکت کننده در این مراسم.
 5-در راستای اجرا و احترام به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش نرخ باروری از بانوان شاغل دارای 5 فرزند و بیشتر تقدیر بعمل خواهد آمد.
 6-برگزاری کارگاههای آموزشی مهارتهای فرزند پروری و همسرداری برای خانمهای ساکن در روستاهای منتخب از بین روستاهای تحت پوشش هر مرکز بهداشتی و درمانی شهری و روستائی به تعداد 6 روستا.
 7-عیادت از بیماران زن سرپرست خانوار .
 8-تقدیر از بانوان شاغل با اسامی زهرا و فاطمه به قید قرعه در راستای گرامیداشت نام نامی حضرت زهرا و ترویج فرهنگ غنی اسلام در رابطه با نامگذاری فرزندان.
 9-برگزاری مسابقه ورزشی والیبال ، دارت ، و ... در بین بانوان شاغل علاقمند با همکاری اداره ی تربیت بدنی شهرستان طارم.
 10-تشدید برنامه های آموزشی مرتبط با سلامت بانوان در طول هفته زن از سوی واحد های ستادی شبکه .
 11-ارسال پیامک تبریک به بانوان شاغل. 12-آذین بندی و نصب بنر در سطح واحدهای بهداشتی و درمانی.

AWT IMAGEAWT IMAGE
دفعات مشاهده: 1270 بار   |   دفعات چاپ: 277 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم