Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
میز خدمت::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
مدیریت بحران::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: جلسه هماهنگی برون بخشی هفته سلامت ::
جلسه هماهنگی برون بخشی هفته سلامت رأس ساعت 11 صبح روز یکشنبه مورخه 30/01/94 با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، معاون بهداشتی ، کارشناس مسئول کنترل مواد غذایی شهرستان ابهر، مسئولین و نمایندگانی از شبکه دامپزشکی ، جهاد کشاورزی ، کمیته امداد ، اتاق اصناف، شهرداری ، بهداری نیروی انتظامی ، هلال احمر و بهزیستی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید . دکتر رحمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن عرض خیر مقدم به میهانان در ادامه به تبیین راهکارهای و هماهنگی بین بخشی اشاره نموده و با بیان شعار هفته سلامت (ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره) به نحوه کشتار و توزیع گوشت دامی، توزیع مواد لبنی سنتی ، نحوه پخت نان و استفاده سموم در بخش کشاورزی توضیحات مبسوطی را بیان نموده وبرای سالم بودن مواد غذایی در چرخه مصرف به برگزاری کلاسهای آموزشی متصدیان این امر در هفته سلامت اشاره داشتند همچنین ایشان اظهار داشت : همکاریهایی که در هفته سلامت بین ادارات مختلف و شبکه بهداشت و درمان شکل می گیرد باید در طول سال 94 ادامه یابد تا مسایل بهداشتی شهرستان با سرعت بیشتری حل شود . در این جلسه اعضاء ضمن بررسی برنامه های هفته سلامت و اهداف آن ، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص نحوه همکاری و مشارکت در برنامه های هفته سلامت ارائه نمودند .
AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1117 بار   |   دفعات چاپ: 288 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code