برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: برگزاری مسابقه پیامکی به مناسبت هفته سلامت در شهرستان طارم ::
 | تاریخ ارسال: 1394/2/1 |
ضمن تبریک حلول ماه مبارک رجب و آغاز هفته سلامت به آگاهی می رساند مسابقه پیامکی هفته سلامت 94 توسط سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم برگزار می گردد.عموم مردم شهرستان می توانند با ارسال عدد گزینه مورد نظر خود در این مسابقه شرکت نماییند.
 شما می توانید تاساعت 14:30 روز 10 اردیبهشت ماه سال جاری به سامانه پیامکی به شماره
عدد گزینه درست را ارسال نمایید.
شایان ذکر است در پایان زمان مسابقه به قید قرعه به افرادی که گزینه صحیح را انتخاب کرده اند جوایزی اهدا خواهد شد.
دفعات مشاهده: 1044 بار   |   دفعات چاپ: 215 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم