برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: سخنرانی دکتر عزیزی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر آب بر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۲/۵ |
درروزچهارم هفته سلامت، دکترعزیزی رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان طارم به عنوان سخران پیش از خطبه های نماز جمعه در ارتباط با مسائل مربوط به بهداشت و درمان شهرستان طارم پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت شعار امسال سازمان بهداشت جهانی که باموضوع "ایمنی غذا ازمزرعه تاسفره" درخصوص عادات صحیح غذایی وهمچنین عدم استفاده کشاورزان ازسموم کشاورزی برای محصولات نکاتی را یادآورد. ریاست محترم شبکه بهداشت شهرستان طارم در بخش دیگر سخنان خود با اشاره اجرای موفقیت آمیز طرح تحول نظام سلامت وزارت بهداشت وآموزش پزشکی گزارشی از عملکرد حوزه بهداشت ودرمان برای شرکت کنندگان درنمازجمعه عنوان نمودند .
 دکتر عزیزی در انتها تلاش های همکاران خود در حوزه بهداشت ودرمان شهرستان را ستودنی دانست و از زحمات تلاشگران این عرصه قدردانی کرد .
 شایان ذکر است امام جمعه محترم شهرستان حاج آقاصادقی پور نیز ضمن هشدار درمورد سموم کشاورزی درتغذیه ازتلاشهای ارزنده تیم بهداشت ودرمان درهمه عرصه ها بخصوص هفته سلامت قدردانی نمودند .

AWT IMAGE AWT IMAGE
دفعات مشاهده: 1385 بار   |   دفعات چاپ: 311 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم