برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: تاکید بر مکان یابی محل جدید دفع پسماند شهر آب بر در کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان ::
 | تاریخ ارسال: 1394/2/31 |
اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان طارم در سال 94 به ریاست فرماندار شهرستان در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان تشکیل گردید.
از جمله مسایلی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت موضوع نزدیکی فصل گرما و افزایش احتمال اپیدمی بیماریهای منتقله از آب بود که بر گندزدایی منابع آب شرب شهرستان بویژه روستاهای محروم از خدمات اداره آبفار مورد تاکید قرار گرفت.
 همچنین بمنظور کنترل و ممنوعیت عرضه قلیان در واحدهای صنفی شهرستان مقرر شد دستگاههای متوالی نسبت به تعطیلی واحدهای صنفی فاقد مجوز ( قهوه خانه ها و سفرخانه های )  اقدام نمایند.
علاوه بر موضوعات فوق،مکان یابی محل جدید دفع پسماند شهر آب بر،دفع فاضلاب شهری،اهداف و شعار بهداشتی هفته سلامت و سند ملی سلامت سالمندان تبیین شد. شایان ذکر است در این جلسه از اعضاء فعال کار گروه سلامت و امنیت غذایی به پاس یک سال همراهی با اهدای لوح سپاس قدر دانی شد.
دفعات مشاهده: 1124 بار   |   دفعات چاپ: 280 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم