Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
میز خدمت::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
مدیریت بحران::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: افتتاحیه نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت ::
نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت مورخه 30/02/94 روز چهارشنبه با حضور حاج آقا رحیمی امام جمعه شهر ابهر ، جمعی از مسئولین محترم ادارات شهرستان ، ریاست و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و رابطین بهداشتی شهر ابهر در محل پارک پردیس ابهر با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید افتتاح شد . در ادامه امام جمعه محترم و مسئولین ادارات ضمن بازدید از غرفه های مستقر در جریان فعالیتهای که در طول هفته آینده ارائه خواهد شدقرار گرفتند همچنین با توجه جمعیت حاضر در کلاس آموزش نمایشگاه حاج آقا رحیمی در این کلاس حضور و درخصوص اهمیت شادابی جمعیت و لزوم افزایش آن با توجه به بیانات و منویات مقام معظم رهبری سخنان مبسوطی را ایراد فرمودند. در پایان این مراسم جناب آقای دکتر رحمانی سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان ضمن مصاحبه تلویزیونی با خبرنگار صدا سیمای مرکز زنجان اهداف برپایی نمایشگاه و فعالیت های که در آن انجام خواهد شد را تشریح نمودند.
AWT IMAGE
دفعات مشاهده: 1178 بار   |   دفعات چاپ: 295 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code