برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: شورای پزشکان شبکه بهداشت طارم بر گزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1394/3/3 |
در ابتدای این جلسه دکتر عزیزی ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه از تلاش های نیرو های بهداشتی و درمانی شهرستان طارم قدر دانی کرد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به آغاز فصل گرما و شیوع بیماری های مشترک انسان و دام بر اهمیت پیشگیری و پیگیری بیماری های فصل گرما و نیز بیماری های مشترک بین انسان و دام تاکید کرد. دکتر عزیزی با اشاره به ارتقائ شرایط بهداشتی شهرستان طارم ،رضایتمندی مردم به عنوان ارباب رجوع و نیز کسب نتایج مطلوب در پایش های آینده را از اهداف مهم شبکه بهداشت عنوان کرد.
ایشان با تاکید بر اهمیت آموزش و بازآموزی بهورزان و کارکنان بهداشتی افزود :آموزش های لازم در ارتباط با بیماری های مشترک صورت گیرید و از توان سایر بخشهای مرتبط با این موضوع به طور مناسب مورد استفاده قرار گیرد و برنامه های ویژه ای برنامه ریزی و انجام گیرد.
 سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم در بخش پایانی سخنان خود بر ارزش نیروی انسانی به عنوان مهم ترین دارایی کشور و نظام سلامت اشاره کرد و بر آموزش و حفظ کرامت نیروی انسانی تاکید کرد. در این جلسه کارشناسان ستادی شبکه بهداشت با بیان نقاط ضعف و قوت مراکز بهداشتی و درمانی برنامه های مورد انتظار خود را بیان کردند.
دفعات مشاهده: 1465 بار   |   دفعات چاپ: 289 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم