Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
معرفی::
اخبار و رویدادها::
خیریه های حوزه سلامت::
ارتباط با ما::

:: رییس جمهور در همایش ملی سازمان های مردم نهاد در نظام سلامت؛ ::

AWT IMAGE

رییس جمهوری در همایش سازمان های مردم نهاد در نظام سلامت، با تاکید بر اینکه "مردم راه را بهتر تشخیص می دهند و باید مجری خواست و اراده آنان باشیم"، تصریح کرد: جامعه متحد و امیدوار، ضرورت سلامت در ابعاد مختلف است و اگر ملت در صحنه بیاید ، در همه امور و از جمله سلامت عمومی پیروزیم.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی امور مشارکتهای اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت وزارت بهداشت؛ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز پنجشنبه در این همایش، با قدردانی از همه کسانی که در مسیر تأمین سلامت و رفاه مردم و کاستن از غم آنان تلاش می‌کنند، گفت: جامعه‌ و کشوری واقعاً توسعه یافته است که در آن همه آحاد مردم یکدیگر را مثل اعضای خانواده خود دیده و تنها به خود فکر نکنند؛ کشوری که غمخواری، خیرخواهی، تعاون، نیکوکاری و دست یکدیگر را گرفتن در آن اصلی اساسی باشد.

رییس جمهوری با اشاره به این که دولت یازدهم از ابتدا مبنای کار خود را بر این قرار داد که همه امور را با مشورت مردم و متخصصین به پیش ببرد، افزود: دولت یازدهم معتقد است هر کاری را که مردم بتوانند انجام دهند و جزء امور حاکمیتی نیست باید تصدی آن به مردم بازگردد و دولت در برابر مردم پاسخگو باشد.

دکتر روحانی با بیان این که کشور و بیت‌المال متعلق به مردم است و حتی اراده حاکم بر اداره جامعه از اراده مردم نشأت می‌گیرد، اظهارداشت: اگر توانستیم در این مسیر قدم برداریم امید به جامعه باز می‌گردد.

رییس جمهوری در ادامه با تصریح به این که سلامت از منظر دولت تنها شامل سلامت جسم و جان نبوده و عرصه اخلاق و معنویت را نیز شامل می‌شود، خاطرنشان ساخت: ما سلامتی عام و جامع را که همه ابعاد زندگی را شامل شود ، می‌خواهیم و یک جامعه امیدوار و متحد از الزامات رسیدن به چنین هدفی می‌باشد.

لزوم رعایت مولفه های تامین سلامت از سوی سمن ها

دکتر روحانی با بیان این که بهداشت دامنه وسیعی داشته و تأمین آن از همین سازمان‌های مردم نهاد(سمن) شروع می‌شود، بر ضرورت تشویق جامعه به رعایت مؤلفه‌های تأمین بهداشت و سلامت از سوی «سمن»‌ها تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: گاهی فکر می‌کنیم درمان نیازمند پزشک، پرستار، دارو و تجهیزات است که البته این درست است اما گاهی یک احوالپرسی و عیادت چنان روحیه‌ای به بیمار می‌دهد که راهکارهای پزشکی نمی‌توانند آن را تأمین کنند و اساساً پزشکان ما هم باید غیر از روش‌های علمی پزشکی با بیان و سخن خود به بیماران روحیه بخشیده و به درمان‌ آنها کمک کنند.

رییس جمهوری با بیان این که برای کمک به افراد بیمار و کسانی که گرفتار بیماری اعضای خانواده خود هستند باید از سازمان‌های مردم ‌نهاد کمک بگیریم، گفت: سازمان‌های مردم نهاد حتی وقتی با یک دانشجوی پزشکی مستعد مواجه می‌شوند باید از او حمایت کنند تا به یک متخصص متعهد تبدیل شود و در خدمت سلامت عمومی جامعه باشد.

دکتر روحانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به این که دولت در حوزه سلامت به این نکته توجه کرد که به جای تقسیم پول به عنوان یارانه، بخشی از یارانه‌ها را به حوزه درمان، بهداشت و سلامت اختصاص دهد، اظهار داشت: دولت با این کار خود بار سنگینی را از دوش بیماران برداشت و حالا نوبت مردم و شما ست./

دفعات مشاهده: 1323 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر