Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی::
اخبار و رویدادها::
خیریه های حوزه سلامت::
ارتباط با ما::

:: اخبار و رویدادها : ارائه خدمات بهتر در خیریه‌های سلامت با پرهیز از موازی‌کاری ::

سیدسجاد محمدی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: در حوزه سلامت 13 موسسه خیریه و انجمن حمایتی در استان  فعالیت دارند که چهار موسسه خدمات قابل توجهی دارند که از جمله آنها احداث بیمارستان ولی‌عصر(عج) توسط خیرین است.

وی افزود: فعالیت خیرین به‌ویژه در حوزه آموزش و پیشگیری تا حد قابل توجهی کمک کار دانشگاه علوم پزشکی بوده و خلاهای موجود در این حوزه را پر می‌کند.

محمدی‌فرد با بیان اینکه فعالیت این انجمن‌ها و خیریه‌ها مورد نظارت قرار دارد، تصریح کرد: در بیشتر موارد موسسین و اعضای هئیت مدیره این انجمن‌ها از کادر پزشکی هستند که باعث شده تا این انجمن‌ها بتوانند به خوبی در حوزه تخصصی خود فعالیت لازم را انجام دهند.

این مسوول تاکید کرد: تعدادی از این انجمن‌ها به لحاظ محدود بودن تعداد مراجعین و خاص بودن بیماری در مقیاس کوچکی فعالیت دارند که از جمله آنها انجمن حمایت از بیماران تالاسمی و همچنین انجمن هموفیلی است.

محمدی‌فرد با بیان اینکه درصد قابل توجهی از این موسسات توسط کمک‌های مردمی اداره می‌شوند، گفت: نظارت بر فعالیت این خیریه‌ها به‌ویژه از طریق مجمع خیرین سلامت باعث شده تا از موازی‌کاری در انجمن‌ها کاسته شده و به حداقل برسد تا بتوان خدمات هر چه بهتری به جامعه هدف ارائه شود.

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور مشارکت‌های اجتماعی و خیریه‌های حوزه سلامت، گفت: اجرای هر چه بیشتر فعالیت‌های پیشگیری و آموزش از طریق انجام طرح‌های پژوهشی هر چه بیشتر محقق می‌شود و لازمه این امر ارتباط هر چه بیشتر با دانشگاه و ایجاد زمینه‌های مطالعاتی است.

دفعات مشاهده: 1213 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر