برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: تقدیر شورای اسلامی و دهیار روستای انذر از دکتر بیگلری و دکتر عریزی ::
شورای اسلامی و دهیار روستای انذر از تلاش ها و زحمات ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان و نیز رییس شبکه بهداشت شهرستان تقدیر کرد. شورای اسلامی و دهیار روستای انذر از تلاش ها و زحمات دکتر بیگلری و دکتر عزیز جهت راه اندازی پایگاه فوریت های پزشکی بین راهی انذر شهرستان تقدیر و تشکر به عمل آورد.
شایان ذکر است پایگاه فوریت پزشکی انذر در مسیر جاده جدید طارم - زنجان(تهم -چورزق) واقع شده است که داری 6 نفر پرسنل و تجهیزات کامل به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
دفعات مشاهده: 1426 بار   |   دفعات چاپ: 306 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم