Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
میز خدمت::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
مدیریت بحران::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: کارگروه سلامت و امنیت غذایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۷ |
سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان در سال 94 رأس ساعت 9 صبح روز دوشنبه مورخه 19/5/94 در محل فرمانداری ابهر تشکیل گردید.
پس از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید دکتر داود رحمانی سرپرست شبکه بهداشت و دبیر کارگروه سلامت در خصوص اهداف و دستور کار جلسه (پیگیری مصوبات جلسه قبل، وضعیت مدیریت پسماند شهرستان و گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آبیاری مزارع و باغات با فاضلاب ) سخنانی را ایراد نمودند.
در ادامه رئیس محترم اتاق اصناف ، رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان ، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ، رئیس اداره محیط زیست شهرستان ، نماینده محترم اداره جهاد کشاورزی ، شهردار محترم ابهر ، مسئول استخر عسلک و مسئول بهداشت محیط شهرستان در خصوص ساماندهی خودروهای تخلیه چاه و عدم همکاری نماینده آنها ، اقدامات صورت گرفته در زمینه وضعیت فاضلاب ابهر ( بهسازی و لایروبی کانال های فاضلاب ) ، در خصوص رفع مشکلات بهداشت محیطی امامزاده یعقوب (ع) ، گزارش کلرسنجی مشترک شهری و روستایی و بازدید از منابع آب ، اقدامات صورت گرفته در استخر عسلک و گزارش بازدید مشترک از وضعیت نانوایی های ابهر توضیحاتی را ارائه فرمودند.
سپس حاج آقا فتحی رئیس دادگستری شهرستان مواردی را در خصوص اجرای دقیق مصوبات کارگروه توسط دستگاههای مرتبط ، تنظیم جدول زمانی جهت برگزاری کارگروه و رفع مشکلات مربوط به جایگاههای دفن زباله بیان نمودند.
در ادامه مهندس ایمانی فرماندار و رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان در خصوص لزوم اجرای دقیق تمامی مصوبات جلسات قبلی کارگروه سلامت و همکاری کلیه ادارات و دستگاههای متولی و پیگیری رفع مشکلات بهداشتی در سطح شهرستان ، تاکید بر نظارت بیشتر بر وضعیت بهداشتی نانوایی ها و تشکیل کمیته فنی و تخصصی رفع مشکلات آب شرب سخنان مسبوطی را بیان فرمودند.

AWT IMAGE AWT IMAGE
دفعات مشاهده: 1193 بار   |   دفعات چاپ: 235 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code