Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی::
اخبار و رویدادها::
خیریه های حوزه سلامت::
ارتباط با ما::

:: اخبار و رویدادها : بازدید دکتر هاشمی وزیر بهداشت از ساختمان الحاقی بیمارستان شهید دکتر بهشتی ::
به گزارش خبرنگار وب دا زنجان- دکتر هاشمی وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در سومین سفر به استان زنجان به همراه مهندس انصاری استاندار محترم زنجان از ساختمان الحاقی بیمارستان شهید دکتر بهشتی بازدید نمودند . لازم به ذکر است این پروزه نیمه تمام بخش الحاقی مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی که سالهاست بلاتکلیف مانده که پس از بررسی و مطالعه تصمیم به استفاده از پروژه مذکوربا 7 طبقه که شامل 10 کلینیک و 17 مطب می باشد به عنوان کلینیک های ویژه و بخش های بستری اعصاب و روان و آزمایشگاه مرکزی گرفته شده است . جهت اجرای زیر بنای 7500 متر مربعی پروژه نیاز به منابع مالی و اعتباری در حدود 120 میلیارد ریال می باشد که توسط خیر محترمی تامین 30 میلیارد ریال تقبل شده است با عنایت به نیاز مبرم دانشگاه مورد تاکید قرار گرفت تا احیا ،تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد .
دفعات مشاهده: 930 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر