برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: مرحله دوم طرح حمایت تغذیه ای مادران باردار در طارم به اجرا در آمد ::
دومین مرحله از سبد غذایی جهت مادران نیازمند باردار  با همکاری واحدهای بهداشت خانواده،تغذیه و امور عموی شبکه بهداشت شهرستان طارم توزیع شد.
 محتویات سبد غذایی مذکور که دارای ارزش تغذیه‌ای بالایی برای مادران باردار مبتلا به سوءتغذیه است را  مواد غذایی مانند پنیر، تن ماهی ،سویا، برنج، عدس،خرما، روغن، لوبیا ، ماکارونی وحلوا شکری و ... تشکیل می دهد.
 در این برنامه، زنان باردار از ابتدای ماه چهارم حاملگی تا ۶ ماه پس از زایمان و به مدت ۱۲ ماه تحت پوشش قرار داده می شوند. گروه هدف زنان روستایی مبتلا به سوء تغذیه در خانوارهای نیازمند با بارداری نوبت اول ، دوم و یا سوم می باشند. زنان باردار دچار سوء تغذیه و نیازمند که بر اساس شاخص های تعیین شده شناسایی شده طی یک لیست محرمانه به بنیاد علوی معرفی می شوند. .
دفعات مشاهده: 1075 بار   |   دفعات چاپ: 279 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم