Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
ریاست دانشگاه::
مدیریت حوزه ریاست::
اداره روابط عمومی::
مشاورین رئیس دانشگاه::
دفتر هماهنگی امور ایثارگران::
دفتر کارآفرینی دانشگاه::
دبیرخانه هیات امناء::
اداره امور حقوقی::
دفتر پرستاری::
اداره آمار::
امور بانوان و خانواده::
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات::
امور دانشجویان شاهد و ایثارگر::
هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری::
تماس با ما::
سایت جدید::
نمونه::
کارگروه بهداشت ، درمان و سلامت::
بازرسی و پاسخگویی به شکایات(در دست ساخت)::

:: تسهیلات مسکن برای فرزندان شهدا ::

" تسهیلات مسکن برای فرزندان شهدا "

1) اعضای خانواده شهدا که ازدواج می کنند ، می توانند از تسهیلات ساخت مسکن آزادگان ، جانبازان و خانواده شهدا برخوردار شوند. به گزارش دفتر ریاست جمهوری در امور ایثارگران ، هر یک از اعضای خانواده شهدا که ازدواج می کنند ، می توانند از تسهیلات مسکن موضوع ضوابط ارایه تسهیلات ساخت مسکن به آزادگان ، جانبازان و خانواده شهدا موضوع تصویب نامه شماره 182455/ت41134 ک مورخ 8/10/1378 برخوردار شوند . در تصویب نامه شماره 24167/ت 42428 ک مورخ 7/2/1388 که به پیشنهاد " وزارت مسکن و شهرسازی – بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران – بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده و به تصویب وزیران عضو کارگروه مسکن رسیده ، آمده است : هر یک از اعضای خانواده شهدا که ازدواج می کنند ، می توانند از تسهیلات مسکن موضوع ضوابط ارایه تسهیلات ساخت مسکن به آزادگان ، جانبازان و خانواده شهدا موضوع تصویب نامه شماره 182455/ت 41134ک مورخ 8/10/1378 برخوردار شوند. این تصویب نامه در تاریخ 5/2/1388به تایید رئیس محترم جمهوری رسیده است.

2) زمان استفاده از تسهیلات موضوع ماده(13) تصویب نامه یاد شده برای پذیرش تقاضا تا پایان سال 1388 و انعقد قرارداد تا پایان خرداد ماه سال 1389 تغییر می یابد.

3) باقیمانده تسهیلات مسکن سال 1387 به میزان پنجاه درصد (50%) ، در صد وام خرید ( معادل بیست هزار فقره ) و پنجاه درصد (50%) ، درصد وام ساخت مسکن برای ایثارگران واجد شرایط از سوی بانکها قابل پرداخت می باشد.

دفعات مشاهده: 11146 بار   |   دفعات چاپ: 1005 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 156 بار   |   0 نظر