Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
ریاست دانشگاه::
مدیریت حوزه ریاست::
اداره روابط عمومی::
مشاورین رئیس دانشگاه::
دفتر هماهنگی امور ایثارگران::
دفتر کارآفرینی دانشگاه::
دبیرخانه هیات امناء::
اداره امور حقوقی::
دفتر پرستاری::
اداره آمار::
امور بانوان و خانواده::
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات::
امور دانشجویان شاهد و ایثارگر::
هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری::
تماس با ما::
سایت جدید::
نمونه::
کارگروه بهداشت ، درمان و سلامت::
بازرسی و پاسخگویی به شکایات(در دست ساخت)::

:: معرفی دفتر ارتباط با دانش آموختگان ::

معرفی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی زنجان

بیش ازبیست ودو سال است که دانشگاه علوم پزشکی زنجان به تربیت نیروی متخصص در رشته های مختلف پزشکی مشغول است. دانش آموختگان این دانشگاهِ ، در اقصی نقا ط کشور وحتی دنیا در مراکز علمی و درمانی بزرگ و کوچک مشغول کار و فعالیت هستند . بسیاری از آنها در طول زندگی شغلی و تخصصی خود منشأ اثرات قابل توجهی ب و ده و هستند .
دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برآن است تا با گردهم آوردن این گروه درجهت تحقق اهدافی چند گام بردارند .
1- با گرد هم آمدن دانش آموختگان این دانشگاه می توان از استعدادها ، توان، تجربه، تخصص، نفوذ و اعتبار آنان برای اهداف مختلفی استفاده کرد .
2- اعتلا و ارتقاء جایگاه دانشگاه درصدر این اهداف قرار دارد. دانشگاه علوم پزشکی زنجان می تواند و باید از نفوذ و اعتبار دانش آموختگان خود که بعضی از آنها در معتبرترین مراکز علمی و تخصصی دنیا مشغول به کار و فعالیت اند بهره بیشتری ببرد .
3- ایجاد ارتباط علمی قویتر و گسترده تر با دنیا و تعامل با مراکز معتبر علمی کشورو جهان از طریق افراد مؤثری که دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی زنجان بوده و هم اکنون در آن مراکز دارای موقعیت ممتاز و مؤثری هستند زمینه مشابهی برای بهره مندی دانشگاه از این تعامل است . دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی زنجان می تواند چنین مهمی را تحقق بخشد .
4- ازجمله اهداف دیگر تشکیل این دفتر می توان به ایجاد ارتباط علمی بین اعضاء و ایجاد زمینه ارتقا علمی و تکمیل دانش و تجربه تخصصی اعضاء اشاره نمود . ایجاد کتابخانه، site علمی، برگزاری همایش های آموزشی، صنفی، فرهنگی و . . . از دیگر فعالیت هایی است که این دفتر می تواند به آنها مبادرت نموده و از طریق آنها به ایجاد زمینه های رشد و بهره‏مندی اعضاء کمک نماید .
5- همچنین ارایه تسهیلات رفاهی و اجتماعی از دیگر اهداف این دفتر استباتوجه به جمیع جهات فوق الذکر دانشگاه علوم پزشکی زنجان نسبت به تأسیس دفتر دانش آموختگان این دانشگاه اقدام می نمایند .

تلفن: 02433424771

نمابر: 02433420670

دفعات مشاهده: 3869 بار   |   دفعات چاپ: 639 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 183 بار   |   0 نظر