برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: برگزاری مانور زلزله وسیلاب با مدیریت ستادمدیریت بحران فرمانداری شهرستان طارم وبا حضور فعال شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ::
 | تاریخ ارسال: 1394/10/7 |

مانور زلزله وسیلاب با مدیریت ستادمدیریت بحران فرمانداری شهرستان طارم وبا حضور فعال شبکه بهداشت ودرمان شهرستان درروستای قانقلی سفلی برگزار گردید.

این مانور که باهدف تمرین وارتقائ سطح  آمادگی حوزه ی مختلف بهداشت ودرمان شبکه طارم اعم ازعملکردEOC شبکه فعال سازی چارت  ICS در منطقه آسیب دیده،نقش فعال اورژانس115 ،آمادگی بیمارستان شهدای طارم، تمرین واحدهای مختلف این شبکه براساس عملکرد مبتنی برEOP برگزارگردید .

این مانور با سناریوی زلزله 7.2 ریشتری وحضور در منطقه ای که آثاری بجا مانده از زلزله

سال 69 طارم ،بسیارصحنه را به واقعیت نزدیک کرده بود انجام شد .

شایان ذکر است در جلسه تحلیل پس از مانور نیز نقاط مثبت و منفی عملکرد بررسی گردید.

AWT IMAGE AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1263 بار   |   دفعات چاپ: 303 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم