برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: ستاد شبکه بهداشت شهرستان :: مرکز بهداشت شهرستان :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما :: درباره طارم ::
:: جلسات هم اندیشی هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ |

جلسه هـم اندیشی و همــاهنگی برون بخشی درخصوص برنامه های هفته سلامت مردان با شعار((فرمان سلامتی در دستان شماست)) به ریاست دکترفرامرز اسکندری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم و با حضور نمایندگان ادارات دعوت شده در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید. در ابتدایاین جلسه دکتر فرامرز اسکندری ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در مورد اهداف هفته و لزوم آگاه سازی جامعه مطالبی بیان کرد. در ادامه ، نمایندگان ادارات دعوت شده نیزنقطه نظرات خود را درخصوص برنامه های پیشنهادی عنوان کردند.

شایان ذکر است جلسه درون بخشی هماهنگی هفته ملی سلامت مردان ایرانی در بیست و چهارم بهمن ماه سال جاری با حضور ریاست شبکه بهداشت و کارشناسان مربوطه در شبکه بهداشت طارم برگزار گردید.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 616 بار   |   دفعات چاپ: 139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم