برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: مهمترین برنامه های روز چهارم هفته سلامت در شهرستان طارم ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/5 |

همزمان با چهارمین روز هفته سلامت که با شعار غلبه بر دیابت با تحرک و تغذیه سالم نامگذاری شده است، برنامه‌هایی در شهرستان طارم برگزار شد:

- برپایی ایستگاه سلامت سنجش قندخون و فشارخون رایگان در محل شنبه بازار شهر آببر و توزیع بسته‌های آموزشی در زمینه تغذیه و تحرک بدنی.

- برگزاری کارناوال خودروهای اداری در سطح شهرستان با هدف اطلاع‌رسانی هفته سلامت و درج شعار بهداشتی در زمینه غلبه بر دیابت با تحرک بدنی و تغذیه سالم بر روی خودروهای اداری.

- اطلاع‌رسانی در زمینه شعار هفته سلامت از طریق استفاده از بورد ادارات و سربرگ نامه‌های اداری.

- برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانش‌آموزان با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان و اهدای جوایز به نفرات برتر.

- برگزاری برنامه آموزشی تحت‌عنوان تغذیه سالم ویژه مادران و دانش‌آموزان در سطح مدارس و خانه‌های بهداشت شهرستان.

- توزیع اقلام آموزشی با هدف آموزش تغذیه سالم و تحرک بدنی در سطح خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی.

- سنجش فشارخون و قندخون رایگان در سطح ادارات شهرستان و مشاوره تغذیه سالم به کارکنان.

- بازدید از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی سالم در شهرستان با هدف اطلاع‌رسانی در زمینه تغذیه سالم.

دفعات مشاهده: 641 بار   |   دفعات چاپ: 194 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم