برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: غبار روبی از مزار شهدای گمنام و عیادت از بیماران بستری شده،ازجمله برنامه های پنجمین روز از هفته سلامت ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/6 |

در پنجمین روز از هفته سلامت ویژه برنامه عیادت از بیماران بستری در بیمارستان شهدای طارم با حضور جمع کثیری از پرسنل ستادی شبکه بهداشت، مسئولین ادارات شهرستان حاج آقا صادقی پور امام جمعه طارم ،فرماندار  در محل بیمارستان شهداء برگزار گردید.در این برنامه با اهداء شاخه گل از بیماران دلجوئی شد.سپس طی مراسمی معنوی مزار شهدای گمنام شهرستان طارم با حضور امام جمعه ، فرماندار و مسئولین ادارات و پرسنل شبکه و بیمارستان غبار روبی شد.

در این مراسم امام جمعه شهرستان ( حاج آقا صادقی پور )طی سخنانی با اشاره به شعار هفته سلامت ( غلبه بر دیابت )، از زحمات پزشکان و پرستاران در طول هشت سال دفاع مقدس و تاثیر مثبت عملکرد آنها در کاهش میزان بالائی از آمار شهدای جنگ تحمیلی یاد نموده و از زحمات پرسنل شبکه بهداشت و درمان طارم تشکر و قدردانی کرد. سپس آقای دکتر اسکندری سرپرست شبکه بهداشت و درمان طارم با اشاره به برنامه های پیش رو در روزهای باقیمانده از هفته سلامت ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدای گمنام ، همکاران را به الهام از روحیه تعهد و مسئولیت پذیری شهدای عزیز توصیه نمودند و با تقدیر از زحمات همکاران ابراز امیدواری کردند همکاران بهداشت و درمان با تلاش بیشتر آرامش خاطر مردم را فراهم نمایند.

سایر برنامه های اجرایی در شهرستان طارم

• برگزاری برنامه های آموزشی با موضوع سلامت نقش غذا و دارو در سطح دانشگاههای شهرستان.
  • برگزاری برنامه های آموزشی ویژه مادران در زمینه تغذیه سالم و چاقی در مرکز مشاوره شهرستان طارم.
  • سنجش فشار خون و قند خون رایگان توسط تیم سیار در سطح ادارات شهرستان.
  • برگزاری تورهای آموزشی و تفریحی با موضوع نقش غذا و فعالیت فیزیکی در پیشگیری از دیابت در سطح مدارس شهرستان.
  • برگزاری جلسه آموزشی ویژه ماماهای شهرستان تحت عنوان نقش تغذیه در سلامت مادران.
  • برگزاری برنامه های ورزشی در قالب پیاده روی در دو میدانی در روستاهای آستاکل –هارون آباد-کره مالیم-
  • برگزاری برنامه های صبحانه سلامت در سطح روستاهای کهریز و دهنه.کلئیم
دفعات مشاهده: 654 بار   |   دفعات چاپ: 187 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم