دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

سمینار دانشجویی گروه بهداشت حرفه ای

سمینار علمی گروه بهداشت حرفه ای در مورخ 5/3/89 از ساعت 30/13 الی 30/18 به همت گروه بهداشت حرفه ای دانشکده در سالن اجتماعات رازی دانشکده پیراپزشکی و بهداشت برگزار گردید؛ این سمینار که قرار بود در تاریخ 8/2/89 یعنی روز بهداشت حرفه ای برگزار شود ولی به علت تقارن این روز با ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) به تاریخ 5/3/89 موکول گردید.

در ابتدای این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و همچنین سرود مقدس جمهوری اسلامی آغاز گردید، جناب آقای دکتر محمدرضا مهراسبی ریاست محترم دانشکده طی سخنانی به بیان جایگاه گروه بهداشت حرفه ای و نقش آن در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز واحد های مختلف پرداختند سپس خانم دکتر ارقامی مدیر گروه بهداشت حرفه ای ضمن عرض خیر مقدم به شرکت کنندگان در این سمینار طی سخنانی به بیان گزارش سازمان جهانی کار( ILO ) در رابطه با ریسکهای نوظهور پرداختند سپس جناب آقای مهندس لطفی فر از اداره کار استان مقاله خود را در رابطه با سیمای حوادث ناشی از کار استان زنجان ارائه نمودند و همچنین خانم مهندس حسنی از مرکز بهداشت استان مقاله ای دررابطه با سیمای بهداشت حرفه ای استان ارائه کردند. در ادامه سمینار نیز 5 مقاله دانشجویی در رابطه با بهداشت حرفه ای توسط دانشجویان این رشته که با راهنمایی خانم دکتر ارقامی تهیه شده بود ارائه شد.

در پایان مراسم نیز از دانشجویان ممتاز این رشته و جمعی از فعالان عرصه بهداشت حرفه ای استان با اعطای لوح توسط ریاست،معاون آموزشی ومدیر گروه بهداشت حرفه ای دانشکده تقدیر به عمل آمد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2021 بار   |   دفعات چاپ: 392 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 78 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2900 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر