دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

سمینار علمی گروه مهندسی بهداشت محیط

سمینار علمی گروه مهندسی بهداشت محیط در مورخه 12/3/89 از ساعت 30/8 تا 45/12 در محل سالن اجتماعات رازی دانشکده بهداشت به همت دانشکده و گروه مهندسی بهداشت محیط برگزار گردید. در این سمینار که به مناسبت روز جهانی محیط زیست برگزار شد اساتید گروه، کارشناس مسئول بهداشت محیط استان، کارشناسان مرکز بهداشت و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی بهداشت محیط به سخنرانی پرداختند.

در ابتدای جلسه و پس از تلاوت قرآن کریم، آقای دکتر مهراسبی ریاست دانشکده بهداشت ضمن محکوم نمودن حمله رژیم صهیونیستی به کاروان آزادی غزه و نیز تبریک ولادت با سعادت دخت نبی اکرم (ص)، به حضار خوش آمد گفتند و اهداف سمینار را برشمردند. همچنین از برگزارکنندگان سمینار قدردانی نمودند. سپس سخنرانی ها انجام و در پایان، جلسه با سخنان آقای دکتر محمدیان مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط پایان یافت. در این سمینار، طبق برنامه جمعاً 9 سنخران شامل دو تن از اساتید، دو تن از همکاران مرکز بهداشت استان و پنج تن از دانشجویان بهداشت محیط به ایراد مطالب علمی خود پرداختند. در پایان جلسه نیز آقای دکتر محمدیان ضمن قدردانی از حمایت های ریاست دانشکده و مشارکت سخنرانان و دانشجویان، به عزم گروه برای تداوم برگزاری این سمینار ها در مناسبت های مختلف اشاره نمود و هدف از آن را افزایش انگیزه کاری دانشجویان و اساتید، کسب تجربه در نحوه ارائه نتایج علمی توسط دانشجویان و نیز تقویت رابطه همکاری علمی و اجرایی میان دانشکده بهداشت و مرکز بهداشت استان اعلام کرد. در خاتمه نیز جلسه با ذکر صلوات به پایان رسید.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 1847 بار   |   دفعات چاپ: 301 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 87 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2900 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر