:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
بهبود کیفیت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: پایگاه فوریت‌های پزشکی تهم به بهره‌برداری رسید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۶ |

افتتاح 10 پایگاه فوریت‌های پزشکی همزمان با هفته دولت

AWT IMAGE در سومین روز از هفته دولت؛ قبل از ظهر روز پنجشنبه 4شهریورماه، پایگاه فوریت‌های پزشکی تهم با حضور دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه، مهندس صفی‌ا... کرامتی مدیرکل مدیریت بحران و مهندس حمید میرزائی مدیرکل پدافند غیرعامل به بهره‌برداری رسید.

دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در این مراسم بابیان اینکه فوریت‌های پزشکی نسبت به گذشته پیشرفت خوبی داشته، گفت: در حال حاضر با همت و تعامل موجود در استان و مجموعه دانشگاه، کارها به خوبی پیش‌رفته است.

وی با قدردانی از  کار جهادی نیروهای فوریت‌های پزشکی استان، گفت: با پیگیری همکاران فوریت‌های پزشکی استان، پایگاه فوریت‌های استان به 48 مورد رسیده است و بابهره‌برداری از این پایگاه پوشش مناطق شهری و جاده‌ای به‌خوبی پیش خواهد رفت و با راه‌اندازی اورژانس هوایی نیز کارها با روال بهتری انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه باتاکید بر اینکه مواظب کارها و رفتارهای خود باشیم، افزود: از مجموعه دانشگاه به‌عنوان مرکز دبیرخانه قطب 6 دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انتظار می‌رود؛ در عملکرد و تصمیم‌گیری‌های خود منطقی عمل کند.

مدیر ارشد دانشگاه با تاکید بر فردای بهتر دانشگاه، تعامل همه‌جانبه دانشگاه را سبب پیشرفت برنامه‌ها عنوان کرد و به حاضرین، بویژه نیروهای اورژانس توصیه کرد خدمت در حوزه سلامت را یک فرصت قلمداد کنند و خدا را در همه حال ناظر بر اعمال خود ببینند و در ماموریت‌ها با حداکثر ملاطفت با بیماران برخورد کنند.

در ادامه مهندس کرامتی مدیرکل مدیریت بحران استان نیز ضمن تبریک هفته دولت، افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌ها در استان را مدیون تلاش مدیران در سطح استان برشمرد.

وی ضمن قدردانی از رئیس و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، ارتقاء خدمات فوریت‌های پزشکی استان را با وجود چالش‌های موجود ستود.

گفتنی‌است: افتتاح و بهره‌برداری از 10 پایگاه فوریت‌های پزشکی در سطح استان به مناسبت هفته دولت، شامل: پایگاه فوریت‌های پزشکی پری، ابراهیم‌آباد، انذر، کهلا، کردلو، کرسف، الهیه، ابهر، زنجان و پارکینگ اتوبوس آمبولانس سهند در عوارضی زنجان - تبریز با اعتباری بالغ بر 23 میلیارد ریال، که توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی به بهره‌برداری رسید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center