:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
بهبود کیفیت::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
کنترل عفونت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: هم افزایی بین اورژانس کشور و هلال احمر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۱۴ |

هم افزایی هرچه بیشتر بین اورژانس کشور و هلال احمر در دستور کار قرارگرفت

AWT IMAGEدر جلسه ای صمیمانه که صبح روز دهم شهریورماه 95 با حضور مسئولان اورژانس کشور و سازمان امداد ونجات هلال احمر که درمرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور برگزار گردید راهکارهایی موجود جهت افزایش همکاریها و تقویت تعامل فی مابین اورژانس کشور و هلال احمر مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

دکترکولیوند رییس اورژانس کشور در این جلسه به افزایش همکاریهای بین این دو ارگان تاکید کرده و این همکاری دو جانبه را به سود مردم شریف دانست ایشان ضمن خوش آمدگویی به مسئولان محترم هلال احمر گفت : هیچ جدایی و فاصله ایی  بین اورژانس و هلال احمر نیست .

ازمهمترین مباحثی که در این جلسه مورد نقد وبررسی قرار گرفت مسئله آموزش به امدادگران و نجات گران هلال احمر جهت ارتقای سطح علمی و عملیاتی این عزیزان بود که در این جلسه راه حل هایی برای آن درنظر گرفته شد.

دکترکولیوند در ادامه این جلسه برلزوم تقویت همکاریها درخصوص خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی تاکید کرده و ابراز داشتند : لازم است که در مدیریت ستادی با هماهنگی کامل عمل نماییم و تجهیزات و پشتیبانی را مورد استفاده مشترک قراردهیم .

رییس اورژانس کشور گفت امکانات هر دو ارگان متعلق به نظام است و هدف هردو ارگان خدمت به مردم و کاهش میزان آسیب و صدمات و رساندن هرچه سریعتر خدمات درمانی وامدادی به مصدومان و نیازمندان است .

درادامه دکترچرخساز رئیس سازمان امدادو نجات هلال احمر ضمن ابراز خشنودی از افزایش همکاری های دوجانبه گفت : در اربعین سال گذشته باتوجه به تعداد بالای زائرین این امکان بود که فاجعه انسانی رخ دهد اما خوشبختانه با همکاریهای خوب اورژانس و هلال احمر مشکلات مرتفع گردید.

در ادامه این جلسه دکترمیعادفر معاون اجرایی اورژانس کشور گزارش آخرین وضعیت اورژانس هوایی را ارائه داده و به بیان راه کارهایی در خصوص افزایش همکاریها در زمینه اورژانس هوایی پرداخت.

دکترنوری رئیس اداره اورژانس پیش بیمارستانی نیز استفاده هرچه بیشتر از توان هلی کوپتر هلال احمر در اورژانس هوایی را امری شایسته دانسته و با بیان راه کارهایی نسبت به اجرایی شده همکاریها در زمینه اورژانس هوایی تاکید کردند.

CAPTCHA code

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center