Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی مدیریت امور مالی::
مدیریت امور مالی::
اداره حسابداری منابع و تامین اعتبار::
اداره حسابداری مدیریت::
اداره دریافت و پرداخت::
اداره رسیدگی به اسناد::
بایگانی امور مالی::
واحد درآمد::
اخبار و اطلاعیه ها::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: دومین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان؛با حضور رئیس دفتر رئیس‌جمهور برگزار گردید ::

دومین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با حضور دکتر محمدنهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و عضو هیات امنای دانشگاه برگزار گردید.

دکتر نهاوندیان گفت: با بازخوردهایی که در جامعه مشاهده می‌کنبم، در این دولت به هیچ بخشی به اندازه بخش سلامت اهتمام نشده است.

وی افزود: علاوه بر حوزه‌های فرابخشی از جمله برجام و حوزه اقتصاد و کاهش تورم، اجرای طرح تحول نظام سلامت و حمایت کامل آن از نقاط برجسته و ارزنده اقدامات این دولت است.

عضو هیات امناء دانشگاه ضمن تشکر از اقدامات بهداشتی و درمانی که در استان انجام شده، اظهارکرد: در سفر رئیس جمهور به زنجان، در حوزه بهداشت و درمان استان، شاهد رضایت مردم بودیم و خوشحال هستیم که در دانشگاه علوم پزشکی زنجان کارهای ملموس و چشم‌گیری صورت‌گرفته است.

دکتر نهاوندیان اظهار امیدواری کرد که دانشگاه با همین همت و پشتکار و همبستگی به جلو برود.

دکتر حسن امین‌لو مشاور وزیر در امر برنامه و بودجه و دبیر مجامع شوراها و هیات‌های امناء نیز بااشاره به برگزاری اولین جلسه هیأت امنا دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که با مرکزیت قطب‌ها برگزار شد، گفت: در جلسه اول 15 پیشنهاد مشترک بین دانشگاه‌های علوم پزشکی به تصویب رسید و صورتجلسات نیز ابلاغ شد.

وی برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سال 95 را کار نو و جدیدی برشمرد و مصوبات دومین جلسه هیات امناء را شامل: گزارش عملکرد دانشگاه در سال 94، گزارش تصویب عملکرد بودجه تفصیلی در سال 94 و طرح پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت ذکر کرد.

مهندس اسدا... درویش‌امیری استاندار زنجان نیز ضمن تبریک به ریاست و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زنجان به جهت کسب رتبه برگزیده در جشنواره شهید رجائی؛ کسب این رتبه را نشان‌دهنده عملکرد درست و قابل قبول دانشگاه در ارزیابی صورت گرفته دانست.

وی اظهار امیدواری کرد که کماکان شاهد موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی زنجان باشیم.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش برنامه عملیاتی دانشگاه توسط نماینده معاونت برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، عملکرد سال 94 دانشگاه در حوزه‌های مختلف براساس شاخص‌های ابلاغی بررسی شد و بودجه اصلاحی سال 94 دانشگاه نیز بررسی و تصویب شد و در پایان پیشنهادات مشترک و اختصاصی دانشگاه به‌صورت مبسوط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است: دومین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با حضور دکتر حسن‌امین‌لو مشاور وزیربهداشت، پرفسور یوسف ثبوتی عضو هیات امناء، مهندس رضا عبدالهی عضو هیأت امناء، مهندس اسدا.. درویش‌امیری استاندار زنجان، دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و معاونین واحدهای تابعه دانشگاه صبح روز شنبه 13شهریورماه در سالن جلسات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

AWT IMAGE AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1996 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >