:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: همراهی اورژانس 115 با عزاداران حسینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۸ |

آماده باش کامل اورژانس 115 زنجان در ایام محرم
AWT IMAGEمرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان جهت پوشش کامل مراسم و دسته های عزاداران سرور و سالار شهیدان در آمادگی کامل می باشد.
امیرحسین ایلیایی ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدا...الحسین(ع) از حضور پرسنل اورژانس در مراسم عزاداری ایام محرم خبر داد و افزود ؛علاوه بر آماده باش کامل 48 پایگاه اورژانس 115 ثابت شهری و جاده ای در سطح استان ،جهت پوشش کامل و تسهیل در امداد رسانی به عزاداران حسینی تمهیدات ویژه ای توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی انجام شده است.تعداد  7 دستگاه آمبولانس زیر نظر کد فرماندهی در محل های حضور و عبور عزاداران دسته های حسینیه اعظم و زینبیه استقرار خواهند داشت.
ایلیایی استقرار آمبولانس های اورژانس را در سبزه میدان ، میدان انقلاب ، تقاطع صدر جهان ، درب حسینیه اعظم و زینبیه ، روبروی امام زاده سید ابراهیم (ع) ،بلوار آزادی وتقاطع امیر کبیر بیان کرد و افزود: در هر آمبولانس دو نفر از پرسنل مجرب فوریت های پزشکی آماده خدمات دهی به عزاداران حسینی خواهند بود.
همچنین اتوبوس آمبولانس این مرکز نیز با ظرفیت امداد رسانی به 12 نفرهمزمان  در ورودی شهر زنجان از سمت اتوبان زنجان – میانه استقرار و یک دستگاه موتورلانس نیز بصورت سیار در مراسمات حضور خواهد یافت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center