:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزشی::
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
میز خدمت::
ارتباط با بیماران::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
تحول نظام سلامت

پایگاه های سلامت

مگیران
MED TUBE

MEDlib

Heaith news

Affiliatin

:: پیشگیری از سرطان سینه با تغییر در سبک زندگی ::

پیشگیری از سرطان سینه با تغییر در سبک زندگی

زنان با رعایت سه نکته می توانند ریسک ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهند.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، طبق برآورد موسسه تحقیق سرطان آمریکا، در حدود یک سوم موارد ابتلا به سرطان سینه با کنترل وزن، ورزش و قطع مصرف الکل قابل پیشگیری است.
آلیس بندر، رئیس برنامه های تغذیه ای موسسه تحقیق سرطان آمریکا، در این باره می گوید: «در صورت ابتلا به سرطان، روند درمان بسیار دشوار است درحالیکه زنان با کارگیری سه نکته اصلی در زندگی شان می توانند احتمال ابتلا به سرطان سینه، و همچنین بسیاری از سرطان های دیگر و بیماری های مزمن را کاهش دهند. »
محققان اولین گام را دستیابی به وزن سالم و کنترل آن عنوان می کنند. در حدود ۲۰ درصد از موارد ابتلا به سرطان سینه ناشی از چربی اضافی در بدن است. علاوه بر سرطان سینه، اضافه وزن و چاقی ریسک ابتلا به ۱۰ نوع سرطان دیگر را نیز افزایش می دهد.
دومین گام، داشتن حداقل روزی ۳۰ دقیقه فعالیت فیزیکی ملایم است. فعالیت بدنی به کنترل وزن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
سومین گام پرهیز از مصرف نوشیدنی های الکلی است چراکه مصرف اینگونه نوشیدنی ها ریسک سرطان سینه را افزایش می دهد.
محققان همچنین دریافتند شیر دادن به نوزاد ریسک ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.

دفعات مشاهده: 633 بار   |   دفعات چاپ: 129 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir