دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

اطلاعیه مهم در خصوص تعطیلی ناشی از افزایش بی سابقه دما

با عنایت به افزایش کم سابقه دما و بنا بدستور استاندار محترم زنجان و وزارت متبوع به اطلاع می رساند تمامی مراکز ستادی و اداری دانشگاه در استان به استثناء مراکز بهداشتی- درمانی شهری و روستایی ، بیمارستانها و دانشکده ها، روزهای یکشنبه 20/4/89 و دوشنبه 21/4/89 تعطیل می باشد. ضمنا با توجه به اطلاعیه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی امتحانات دانشجویان در روزهای یاد شده طبق برنامه قبلی برگزار خواهد گردید. بدیهی است در صورت عدم حضور دانشجویان گروه علوم پزشکی در جلسه امتحانات، فرصت دیگری برای جبران در اختیار دانشجویان قرار نخواهد گرفت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 2723 بار   |   دفعات چاپ: 428 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 85 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2900 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر