:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: برگزاری مانور ساعت صفر زلزله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۲۵ |

مانور ساعت صفر و تخصصی زلزله مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان برگزار شد

AWT IMAGEمانور دورمیزی زلزله مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان صبح روز یکشنبه 25 مهر ماه با حضور مدعووین واعضای کارگروه  مرتبط در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

این مانور دورمیزی با توجه به طرح سناریوی ساعت صفر مدیریت بحران استان با رویکرد زلزله جهت انجام هماهنگی های اعضای کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل استان اعلام شده بود و برابر سناریو با حضور نمایندگان شبکه های بهداشت ،معاونت بهداشتی ،بهزیستی ،نماینده ارتش و مسئولین فوریت های پزشکی و واحد های مرتبط همراه بود.

بر اساس سناریو حاضرین در جلسه به بیان ظرفیت های موجود از نظر پرسنل و تجهیزات پرداختند و توانایی های بالقوه و موجود جهت حضور در مانور بدون ایجاد اخلال در عملکرد های روزانه بررسی گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center