دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

کسب 70 لوح تقدیر کشوری و منطقه ای توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان از سال 85

1- کسب مقام اول در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مقام دوم کشوری در سال 1388 در رابطه با شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی .

2- کسب رتبه برتر در زمینه تسهیلات سفرهای استانی.

3- پوشش بیش از 95 درصد واکسیناسیون مطابق با اهداف کشوری.

4- بر اساس ارزشیابی دوره ای کارگروه ارزشیابی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی و نیز گروههای ارزیابی کننده اخذ مجوز تربیت دستیار در رشته های جراحی عمومی – بیهوشی و زنان و زایمان – بیمارستان آیت ا... موسوی با درجه « یک عالی» ارزیابی شده و در مواردی چون فرآیندهای کاری و تجهیزات مستقر در C.S.R بیمارستان – سیستم نگهداری و بایگانی اسناد و آمار مدارک پزشکی – سرویسهای مجهز ارائه خدمات در رادیولوژی – CT scan – آنژیوگرافی و... به عنوان مرجع به سایر مراکز و استانها معرفی شده است .

5- بیمارستان آیت اله موسوی در سال 1388 با اخذ پرو فرمها و ضوابط اجرائی مورد نیاز جهت اخذ « گواهی بیمارستان سبز» از سازمان حفاظت محیط زیست کشور و انجام کار کارشناسی و انطباق امکانات و فعالیتهای موجود از نظر:

- مدیریت پسماندهای بیمارستانی (جمع آوری – حمل – نگهداری – بی خطر سازی پسماندها و دفع)

- اعمال فرآیندهای مدیریتی دائر بر کنترل آلودگی صوتی ناشی از کارکرد ابنیه برقی – مکانیکی و ... مرکز

- اقدامات اساسی بکار گرفته شده جهت استفاده بهینه از منابع انرژی – آب – برق – کاغذ مصرفی و ... که بر اساس بیلان کاری ارائه شده طی شماره 16380/14/19-5/11/88 به دبیرخانه محترم ستاد اصلاح الگوی مصرف دانشگاه – جزء واحدهای موفق در این زمینه محسوب گردیده است .

- گسترش و اصلاح ساختاری فضای سبز بیمارستان بر اساس نیازهای چشم انداز فضی پیرامونی مرکز و ضرورتهای موجود به نحوی که تفاوت قابل ملاحظه و چشم گیری را با فضای سبز اجرا شده در فاز اول پروژه بیمارستان داشته است.

نهایتاً منجر به این شد که به عنوان تنها مرکز « دارنده گواهینامه بیمارستان سبز» در منطقه شمالغرب کشور شده است .

6- گواهینامه ارزشیابی بیمارستان امدادی ابهر به موجب امتیاز مکتسبه به عنوان درجه یک و بخش های ویژه NICU (مراقبتهای ویژه کودکان و نوزادان) و بخش CCU (مراقبتهای ویژه قلب) درجه دو و بخش ICU (مراقبتهای ویژه مغز و اعصاب) درجه یک کشوری شناخته شده است.

دفعات مشاهده: 2770 بار   |   دفعات چاپ: 377 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 110 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2903 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 109 کاربر