Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
بخش‌های اصلی
معاونت غذا و دارو::
اداره دارو::
اداره غذا::
آزمایشگاه کنترل::
مدیریت تحقیق و توسعه::
اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی::
اداره تجهیزات پزشکی::
نظرسنجی و شکایت::
آرشیو اخبار::
تماس با ما::
داروخانه رجایی::
::
سلامت

پیام های داروئی

پیام های غذائی

ابلاغیه های تغییر قیمت دارو

سامانه اطلاعات بیمه ای نسخ پزشکان

..
پست الکترونیک
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: دوره آموزشی
:: دوره آموزشی
:: همایش
..
:: آرشیو اخبار : گرامیداشت روز جهانی غذا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۳۰ | 

حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو زنجان در محل نماز جمعه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا: حضور کارشناسان معاونت غذا و داروی استان زنجان در محل نماز جمعه و معرفی برنامه های عملیاتی سازمان غذا و دارو در قالب پمفلت و بروشورهای با محتوی اطلاعاتی از قبیل نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی سلامت به نمازگزاران محترم جمعه

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی زنجان، دکتر جلال حجازی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی گفت: در روز جمعه هفته گذشته (30/7/95) که مصادف با روز جهانی غذا بود، کارشناسان این معاونت با حضور در محل نماز جمعه اقدام به توزیع پمفلت و بروشورهای با محتوی اطلاعاتی از قبیل نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی سلامت و آموزش های لازم در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیه ای موجود بر روی لیبل های محصولات غذایی کردند و همچنین به شهروندان گرامی خاطرنشان گردید که محصول دارای نشان ایمنی و سلامت، فرآورده ای است که از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید شده و ضمن دارا بودن ویژگیهای خاص، دارای خصوصیاتی است که به ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده کمک می نماید.

وی افزود: با توجه به رسالت این حوزه نظارتی و در راستای برنامه های عملیاتی سازمان غذا و دارو، و همچنین در نظر گرفتن ارتقای سلامت شهروندان، آموزش و اطلاع رسانی به جامعه در انتخاب آگاهانه محصول غذایی سالم و معرفی نشانگرهای رنگی و نحوه استفاده از آن و نیز معرفی نشان ایمنی سلامت در محصولات غذایی در دستور کار این معاونت قرار دارد.

دفعات مشاهده: 293 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان