Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
معرفی شهرستان ایجرود::
ریاست شبکه ::
پرسنل::
روابط عمومی::
واحدگسترش شبکه::
واحد مبارزه با بیماریها::
واحد بهداشت خانواده::
واحد بهداشت حرفه ای::
واحد بهداشت محیط::
واحد اموزش بهداشت::
واحد داروئی::
واحد آمار::
واحد روان::
فوریت پزشکی شهرستان::
اخبار پایگاه::
پیوند های روزانه

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود

مصرف کالاهای قاچاق تهدیدی جدی برای مصرف کنندگان است

بخش مقالات علمی
سخنان حکیمانه
ای مردم! جز این نیست که دنیا گذرگاهی است ناپایدار، و آخرت اقامت‌گاهی است برقرار. از گذرگاه خود بگیرید، برای اقامت‌گاه پایدار.((امام علی (ع))) Rahpoo.com

آدرس:شهرستان ایجرود شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود

شماره تلفن: 02436722509

نمابر: 02436722507

Hijrood@zums.ac.ir

دریافت اطلاعات پایگاه
AWT IMAGE
:: کسب رتبه اول حقوق شهروندی و حجاب و عفاف ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱۰ |

در مورخ 95/8/10و با حضور کلیه مدیران  و روسای دستگاههای اجرایی ویژه  مراسم تجلیل از ادارات برتر در حوزه حقوق شهروندی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار گردید در این برنامه بیات فرماندار شهرستان در خصوص لزوم تکریم ارباب رجوع ورسیدگی به مشکلات و درخواست های مردم به عنوان مهمترین اولویت کاری مطالبی ارائه نمودند و در ادامه از آقای دکترحسینلو رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود به لحاظ کسب رتبه اول در ارزیابی عملکرد سال 1394 دستگاههای اجرایی در حوزه صیانت از حقوق شهروندی ،حریم امنیت عمومی و حوزه حجاب و عفاف با اهدای لوح سپاس  قدردانی بعمل آمد.

این مجموعه ضمن تبریک این موفقیت  خدمت کلیه همکاران محترم ،امید آن داردکه در پرتو عنایات حضرت حق با ایجاد خلاقیت و تحول در روشهاو الگوهای برنامه ریزی در نظام اجرایی شاهد به ثمر رسیدن بیش از پیش اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 624 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >