:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: جذب 3800 نیرو ویژه اورژانس پیش بیمارستانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱۶ |

استقرار موتورآمبولانس‌ها به زودی در تهران/جذب 3800 نیرو ویژه اورژانس پیش بیمارستانی

AWT IMAGEبه گزارش روابط عمومی اورژانس کشور دکتر پیرحسین کولیوند، در نشست مشترک مسئولان سازمان پدافند غیر عامل و وزارت بهداشت درباره اقدامات اورژانس پیش بیمارستانی در حوزه پدافند غیر عامل اظهار داشت: درباره اقدامات سریع اورژانس پیش بیمارستانی در حوزه پدافند غیر عامل از نظر نرم افزاری، سخت افزاری و منابع انسانی برنامه‌های مفصلی داریم.

دکتر کولیوند افزود: همچنین بحث توسعه اورژانس هوایی را در شهرهای بزرگ در دستور کار داریم که در این زمینه با همکاری ناجا و شهرداری دو نقطه را در تهران نشانه گذاری کردیم تا بتوانیم اورژانس هوایی را در تهران توسعه دهیم و در این زمینه هفت دانشگاه علوم پزشکی کشور تا چند ماه آینده پایگاه‌های هوایی‌شان را ایجاد می‌کنند و هفت پایگاه هوایی دیگر به 21 پایگاه موجود اضافه می‌شود و توسعه اورژانس هوایی به 28 پایگاه در سراسر کشور، را در دستور کار داریم.

مشاور وزیر بهداشت و سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور تصریح کرد: آنچه که در حال حاضر به ما کمک می‌کند، جذب نیروی انسانی است که در این زمینه قرار شده در استخدام جدید ۳۸۰۰ نفر به نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی کشور اضافه شود.

کولیوند ادامه داد: در عین حال برگزاری کلاس‌های آموزشی و بازآموزی را تمامی کارکنان‌مان در دستور کار قرار دادیم و در عین حال برای افزایش اطلاعات مردم آموزش‌های همگانی را برگزار خواهیم کرد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center