Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
معرفی شهرستان ایجرود::
ریاست شبکه ::
پرسنل::
روابط عمومی::
امور عمومی و اداری::
واحدگسترش شبکه::
واحد مبارزه با بیماریها::
واحد بهداشت خانواده::
واحد بهداشت حرفه ای::
واحد بهداشت محیط::
واحد اموزش بهداشت::
واحد داروئی::
واحد آمار::
واحد روان::
فوریت پزشکی شهرستان::
اخبار پایگاه::
بانک فیلم و عکس سلامت

کتابخانه الکترونیکی

بخش مقالات علمی
پیوند های روزانه

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود

مصرف کالاهای قاچاق تهدیدی جدی برای مصرف کنندگان است

سخنان حکیمانه
ای مردم! جز این نیست که دنیا گذرگاهی است ناپایدار، و آخرت اقامت‌گاهی است برقرار. از گذرگاه خود بگیرید، برای اقامت‌گاه پایدار.((امام علی (ع))) Rahpoo.com

دریافت اطلاعات پایگاه
:: جلسه آموزشی دهان و دندان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱۷ |

در مورخ  95/8/16دراستای  اجرای برنامه های طرح تحول  نظام سلامت، جلسه آموزشی در خصوص برنامه های بهداشت دهان و دندان در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت، با حضور کاردانان بهداشتی مراکز تابعه و بهورزان برگزار گردید که در این جلسه خانم دکتر کلباسی مطالب لازم را به شرح ذیل ارائه نمودند:

1. آشنایی با قسمتهای مختلف دهان و دندان
  2. بیماریهای دهان و دندان
  3. مراقبتهای دهان و دندان با تاکید بر برنامه وارنیش فلوراید تراپی، فیشورسیلانت تراپی، نحوه استفاده از مسواک انگشتی  و ...
  4. AWT IMAGEAWT IMAGE
دفعات مشاهده: 700 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >