دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

آئین تجلیل از ایثارگران دانشگاه و بزرگداشت هفته جوان

در سالروز میلاد با سعادت حضرت علی اکبر و گرامیداشت هفته جوان ، آئین تجلیل از جانبازان ،آزادگان و ایثارگران دانشگاه با حضور جناب آقای دکترسروری ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و قائم مقام وزیر در استان ، جناب آقای دکتر شاکری ازجانبازان پرافتخار دفاع مقدس و عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی وبا شرکت جمع کثیری از جانبازان ،آزادگان و ایثارگران ، روز پنجشنبه 31/4/89 در محل مرکزهمایشهای بین المللی روزبه دانشگاه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجیدو پخش سرود جمهوری اسلامی برگزار گردید.

درابتدای مراسم جناب آقای دکترسروری ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و قائم مقام وزیر در استان ضمن عرض خیرمقدم خدمت حضارمحترم وتبریک اعیاد شعبانیه و آرزوی طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری ،افتخار دانشگاه علوم پزشکی را در پذیرش و بکارگیری جمعا 456 نفر(186 جانباز ،5 آزاده ، 52 فرزند شهید، 120 رزمنده دوران دفاع مقدس ، 92 خانواده شهید) از عزیزان جانباز، آزاده و ایثارگر برشمرد و برای تک تک این افراد آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند.

در ادامه برنامه جناب آقای دکترشاکری از جانبازان پرافتخار دفاع مقدس و عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ،ضمن ابراز مسرت از حضور در جمع خانواده ایثار و شهادت ،ملکوت مجلس را عظیم و ستودنی برشمرد و افزود:عنصر ایثار و شهادت هدف این گردهمایی است وارزش این عنصر بالاتر و برتر از انفاق است چراکه ایثارگر تمام آنچه را که در اختیار دارد میبخشد ولی انفاق سرریز چیزهایی است که انسان دارد. ایشان با بیان نسبت مستقیم بین عنصر ایثار ، شهادت و ظلم ، بی عدالتی ،وجود عنصر ایثار ، شهادت را در هرجا و مکانی با نبود ظلم و ستم مرتبط دانست و افزود: اسلام برای ارتقاء انسان آمده و نقطه اوج ،حضور در محضر حق تعالی است و از نظر خدا منع فیضی برای انسان نیست که به مدارج بالاتر نرسد بلکه این امر به خود انسانها بستگی دارد و اگر انسان جایگاه خود را بشناسد میتواند بر عالم تسلط یابد.

دکتر شاکری فرمود: خداوند انسان را به جهت ظرفیتها و ویژگیهایی که عطا فرموده اشرف مخلوقات نامید واز این جهت خود را مستحق احسنت و تبارک ا.. میذاند، ویژگیهایی که در تمامی زمانها و مکانها در وجود انسانها ست و مسئله اصلی بکارگیری و نحوه استفاده از این ویژگیهاست.

ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به ارزرش و موقعیت والای انسان در مکتب اسلام ، نگاه اسلام به انسان را ابزاری ندانست بلکه انسان را احسن و اشرف مخلوقات برشمرد که دارای ارج و قرب ارزشمندی است و خدامداری و عنصر عدالت خواهی را عنصری برخاسته از دین ذکر نمود ، عنصری که نمیتواند معیارها را تغییر دهد.

دکتر شاکری با اشاره به دوران حساس کشور، دیدگاه جوهر بین را مهم برشمرد و افزود:ما اگر عالیترین تخصصها را داشته باشیم و در تمام علوم موفق باشیم بدون این دیدگاه جوهربین همیشه بازنده ایم و دشمن عناصر ایثار و شهادت ، ولایت فقیه و دفاع از نیابت امام زمان را نشانه گرفته که این امر مستلزم آگاهی و هشیاری بیش از پیش میباشد.

سپس مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت عصمت و طهارت اجراشد ودرپایان مراسم از خانواد ه های محترم ایثارگر فقید دانشگاه مرحوم دکتر فضلی ، اشتر محمودی،حسین تیموری ،حسین نجفلو و موسی نظری تجلیل و قدردانی بعمل آمد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2576 بار   |   دفعات چاپ: 593 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 103 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2901 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر