دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

اولین گردهمایی دانش آموختگان ادواری رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

اولین گردهمایی دانش آموختگان ادواری رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، مورخه 4/5/89،درمرکز همایشهای بین المللی روزبه ،واقع در مرکزآموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت ا.. موسوی و با حضورجناب آقای مهندس سیاح معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری ،جناب آقای دکتر سروری ریاست محترم دانشگاه و قائم مقام وزیردراستان ،جناب آقای دکترملک زاده، وزیرمحترم اسبق بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی در سالهای 69تا72 و روسای سابق دانشگاه علوم پزشکی زنجان جناب آقای دکتر زارع،جناب آقای دکتر صادقی پور،جناب آقای دکتر زینالو،جناب آقای دکتر پور حسینی و جناب آقای دکتر محمد خانی و همچنین دانش آموختگان این دانشگاه و معاونین و مدیران ومسئولان دانشگاه با قرائت آیاتی چند از کلام ا.. مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران برگزار شد .

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکترسروری ریاست محترم دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان، ضمن خیرمقدم وخوشامد گویی به حضاروتبریک اعیاد شعبانیه وتقدیروتشکرازروسای سابق دانشگاه که باتوجه به محدودیتها و اختیاراتی که در زمان خود داشتند زحمات زیادی را برای پیشبرد اهداف دانشگاه کشیدند .ایشان هدف اصلی این گردهمایی را تجدید دیداردانش آموختگان و ارتباط و تعامل با آنها جهت رفع نواقص و مشکلات و ایجاد انگیزه و ارتباط با محل آموزشی دانستند . جناب آقای دکتر سروری ریاست محترم دانشگاه در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیتها و عملکردهای چند سال اخیر دانشگاه پرداختند و گفتند: این همایش نمایشگاهی از عملکرد هر آنچه روسای قبلی دانشگاه بنا نهادند و قدمهای برداشته شده جهت رسیدن به دستاورد های روشن آینده دانشگاه است .ایشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دو شخصیت نیکوکار و خیر اندیش استان زنجان مرحوم مهدوی ومرحوم نجفی تاکید کردند: دانشگاه در حال حاضر دارای 17 کارگروه آموزشی است با 7 دانشکده و 183 هیات علمی و 34 مقطع رشته و تعداد 1889نفر دانشجو،

از اقدمات انجام گرفته در دانشگاه راه اندازی دوره دکترای تخصصی و عمومی و ارتقا دوره کارشناسی ارشد و محدود کردن مقطع کاردانی و همچنین راه اندازی مرکز آموزشی درمانی آیت ا... موسوی با امکانات و تجهیزات پیشرفته و به روز،راه اندازی بخش جراحی قلب ،بخش آنژیو گرافی و آنژیو پلاستی ،جراحی توراکس ،واحد سنگ شکن وراه اندازی شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی که مقام دوم در سطح کشور را داراست ،راه اندازی آزمایشگاه تحقیقات مرکزی ، و ارتقا 11 پله ای رتبه پژوهشی دانشگاه و برگزاری موفق همایشهای مختلف در طی چند سال اخیر، ایشان اهداف آینده دانشگاه را راه اندازی مرکز تحقیقات، پیشگیری و درمان زخمهای مزمن ،بیمارستان سوختگی و پیوند کلیه و ریه و کلنگ زنی اولین بیمارستان خصوصی در استان برشمردند. جناب آقای دکتر سروری در پایان با قرائت پیام مقام عالی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در مورد اولین همایش دانش آموختگان رشته پزشکی یاد وخاطره شهدای جامعه پزشکی را گرامی داشتند .

در ادامه جناب آقای دکتر جمشید وفا از اعضای هیات علمی دانشگاه واولین رئیس دانشکده پزشکی زنجان بعد از تاسیس دانشکده به ایراد سخنرانی پرداختند و درمورد راه اندازی دانشکده پزشکی در آن سالها که شرایط بسیار سخت بود سخنانی را ایراد کردند وجناب آقای دکتر صادقی پوربه عنوان اولین رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به ایراد سخنرانی پرداخته واز خاطرات و مسایل و مشکلات بویژه کمبود امکانات و منابع انسانی سالهای تصدی گری ایشان در دانشگاه علوم پزشکی زنجان که مصادف بود با جنگ تحمیلی ،اشاره نمودند و به برکت جمهوری اسلامی ایران که سیر توسعه و پیشرفت هایی که در سطح دانشگاه و کشور صورت گرفته پر داختند ، دکتر ملک پور وزیر محترم اسبق بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در طی سخنانی با اشاره به تاریخچه و گذشته تاریخی کشور ایران به علل عقب ماندگی مسلمانان در طی سالیان متمادی پرداختند و افزودند: به طور کلی کار دانشگاه علوم پزشکی تربیت نیروی انسانی است و کاری که دانشگاه علوم پزشکی زنجان درطی این چند سال در این زمینه انجام داده کار بی نظیر و خوبی است دانشگاه علوم پزشکی زنجان از لحاظ آمار مقالات روند رو به رشد داشته و تردیدی نیست اگر بخواهیم در ایران سربلند زندگی کنیم باید از نظر علمی رشد بکنیم و خلاقیت علمی داشته باشیم ، سرمایه اصلی کشور منابع انسانی آن کشور است بخصوص آنهایی که از هوش بالایی بهره برده اند و می توانند خلاق باشند ، ایشان افزودند: سند چشم انداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران می تواند الهام بخش یک دانش پیشرفته و توانا در عرصه علمی باشد، دکتر ملک زاده علل عقب ماندگی ایران دردوره های تاریخی را در رابطه مسلمان با

علم دانستند و افزودند، یکی از بحثهای مهم در بین مسلمانان مفهوم علم است و برداشت غلط از علم و نظام خواندن و حفظ کردن در نظامهای آموزش و پرورش و آموزش عالی ، تاریخ تحول علمی معاصر ایران نشان می دهد تا 150سال پیش در ایران از هیچیک از رشته های علمی خبری نبود و تدریس با استفاده از کتب چاپ ده سال قبل و یا از روی جزوه انجام می شد در طی 20 سال اخیر و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران توانستیم حرکتی را شروع کنیم و مهمترین کمبود ها را جبران نماییم و در حال حاضر تنها کشوری هستیم که در سال 2002 میلادی توانستیم 25 پله در زمینه علمی صعود کنیم از نظر کیفی مقالات ایران در کشور های منطقه و حتی جهان در رتبه بالای قرار دارد.

ایشان در پایان برای جبران کمبو دها و دستیابی به دانشهای جدید را سرمایه گذاری در زمینه علم و کمک مردم و نهاد های مدنی برای پژوهش و تلاش و کوشش جوانان و افزایش مراکز تحقیقاتی دانستند و افزودند و ظیفه دانشجو تلاش و کوشش و عشق و علاقه است و مانیز با ید راهنمایی درستی برای جوانان و نسل جوان باشیم و استقلال کامل مالی و تحقیقاتی جوانان را فراهم نماییم .

در ضمن در این همایش بخش اجرای موسیقی سنتی و پخش کلیپ نیز اجرا گردید و در خاتمه لوح یادبود و تندیس همایش به روسای محترم دانشگاه از بدو تاسیس تاکنون اهدا گردید.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2855 بار   |   دفعات چاپ: 699 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 129 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2901 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر