دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

شروع بکار دوازدهمین همایش بین المللی علوم داروئی ایران در زنجان IPSC2010

دوازدهمین همایش بین المللی علوم داروئی ایران در زنجان

مراسم افتتاحیه دوازدهمین همایش بین المللی علوم داروئی ایران( IPSC2010 )،در مرکز همایشهای بین المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، مورخه 11/5/89برگزار گردید. این همایش با حضور جناب آقای مهندس سیاح، معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری وجناب آقای دکتر شیرازی حسینی، رئیس محترم انجمن متخصصین علوم داروئی ایران و جمعی از مسئولان و مدیران استانی واساتید ،پژوهشگران و اندیشمندان در حوزه علوم داروئی با تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران کار خود را آغاز کرد. در این گرد همایی ابتدا جناب آقای مهندس سیاح، معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری به عنوان سخنران اول جلسه ضمن خوشامد گویی به میهمانان اظهار امید واری کردند :که با برگزاری این گونه همایشها بتوان به هدف نهایی،که رفع معضلات و مشکلات کشوراست ، نائل آییم. ایشان تولید علم ، تولید فکرو اندیشه ، تولید ثروت ، تولید شغل و اشتغال و برنامه ریزی و مدیریت منابع رااز عواملی دانستند که در وضعیت کنونی ایران می توانند به عنوان کارهای اساسی و زیر بنایی محسوب شوندایشان برگزاری همایش علوم داروئی را در راستای تولید علم ارزیابی کردند و افزودنددر علوم داروئی ما ظرفیت قوی و نیروهای توانمند با ویژگیهای خوب بلحاظ فردی و پتانسیل بالا را دارا هستیم ،اما برای احصا آنچه که لازمه کشور مان است باید در درجه اول نیازهای کشور را اولویت بندی کنیم و ارتباط بین صنعت و دانشگاه و سایر منابع علمی را بر قرارنماییم و از اطلاعات و تجربیات دیگران استفاده نموده و به امر پژوهش اهمیت قائل شویم .ایشان کشور ررا بلحاظ داشتن پتانسیل محیطی و انسانی بسیار مناسب دانستند و تاکید کردند،با وجود منابع گیاهان داروئی و دارو سازی هسته ای و نانوتکنولوژی و فراهم کردن محیط مناسب با ظرفیت خوب و بازنگری در مقررات داروئی می توانیم به اهداف تعیین شده برسیم در امور داروئی باید بودجه و هیات علمی مستقلی در این رابطه بکارگیری شود متناسب با فرهنگ بومی تا بتوانیم به نیازمندیها نائل آییم،ایشان تاکید کردند با ایجاد یک چارچوب درست و مناسب و با ویژگیهای منحصر به فردی که ایرانیان دارند می توانیم یکی از موفق ترینها در دنیا باشیم.

در ادامه دکتر حمیدی معاون محترم غذا و داروی دانشگاه و سرپرست دانشکده دارو سازی ضمن خیر مقدم به حضار از همه کسانی که در برگزاری هرچه بهتر این همایش شرکت داشتند و از حضور مقامات استانی و کشوری ومیهمانان داخلی و خارجی تقدیر و تشکر کردند و گزارش مختصری از نحوه برگزاری همایش ارائه دادند و در ادامه پیام مقام عالی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی را در خصوص برگزاری دوازدهمین همایش بین المللی علوم داروئی ایران( IPSC2010 )قرائت نمودند

در ضمن در این مراسم اجرای موسیقی محلی و پخش کلیپ مربوط به معرفی استان زنجان پخش شد .

در حاشیه این همایش نمایشگاهی باحضور شرکتهای مختلف فعال در زمینه صنعت غذا و دارو برپا گردید . کارگاهها ی آموزشی و پنل های تخصصی و ارائه پوستر نیز انجام خواهد گرفت .

لازم به ذکر است این همایش تا تاریخ 15/5/89ادامه خواهد داشت.

1) عنوان کامل :

دوازدهمین همایش بین المللی علوم داروئی ایران ( IPSC2010 )

2) اهداف و محورها :

هدف ما ایجاد یک فضای مناسب جهت تمامی اساتید ، محققین و دانشجویان فعال در زمینه های مرتبط با علوم دارویی شامل :

· فارماکولوژی

· فارماسیکوتیکس

· شیمی دارویی

· توکسیکولوژی

· فارماکوگنوزی

· فارماکوتراپی

· زیست فن آوری دارویی

· نانو فن آوری دارویی