[صفحه اصلی ]
:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: اعزام گروه اورژانس 115 زنجان به مرز مهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۳ |

آمبولانس‌های مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی زنجان به مرز مهران اعزام شدند.

AWT IMAGEمراسم بدرقه تیم اورژانس اعزامی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان صبح امروز شنبه 22آبان ماه در مرکز اورژانس زنجان انجام شد و پرسنل جهت حضور در مرز مهران و خدمات دهی به زائرین اربعین حسینی عازم مرز مهران شدند.

در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،دکتر محمدرضا جمشیدی معاون درمان ، دکتر علیرضا زراعتچی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و جمعی از پرسنل اورژانس همراه بود واحدهای اورژانس پیش‌بیمارستانی این استان جهت  پوشش امداد سلامت ایام سوگواری اربعین حسینی به مرز مهران اعزام شدند.

دکتر علیرضا زراعتچی در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و تشکر از پرسنل اورژانس 115 اظهار کرد:به منظور همکاری در پوشش امداد و سلامت این ایام در مرزمهران، تعداد4 دستگاه خودروی آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 17 نفر تکنسین فوریت‌های پزشکی به استان ایلام اعزام و در محورهای منتهی به مرز مهران مستقر خواهند شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بیان کرد: تیم اورژانس زنجان در مرز مهران تحت فرماندهی اورژانس ایلام فعالیت خواهد نمود و زمان برگشت گروه اعزامی نیز پس از پایان مراسم اربعین و با تصمیم آن مرکز خواهد بود.

دکتر زراعتچی ادامه داد: تمام واحد های اعزامی مجهز به دارو ،تجهیزات و ملزومات پزشکی به میزان کافی هستند و بصورت شبانه روزی در خدمت زائرین اربعین خواهند بود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center