Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی مدیریت امور مالی::
مدیریت امور مالی::
اداره حسابداری منابع و تامین اعتبار::
اداره حسابداری مدیریت::
اداره دریافت و پرداخت::
اداره رسیدگی به اسناد::
بایگانی امور مالی::
واحد درآمد::
اخبار و اطلاعیه ها::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: تکریم و معارفه مدیر امورمالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید ::

با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه؛

تکریم و معارفه مدیر امورمالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید

صبح روز یکشنبه 23آبان‌ماه 95، اکبر حلواچی به‌عنوان مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان معرفی و از خدمات ارزنده مصطفی سلطانی مدیر سابق امور مالی دانشگاه تقدیر گردید.

دکتر محمدرضا مهراسبی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این مراسم، بااشاره به مسئولیت سنگین حوزه امور مالی، گفت: مسئول امور مالی باید دارای سه ویژگی باشد.

وی افزود: تکنیکال بودن و علمی بودن یکی از وظایف مهم مسئول امور مالی‌است که حرف اول را در حوزه توسعه مدیریت می‌زند.

دکترمهراسبی تصریح کرد: مسئول امور مالی باید در تمام فرآیندهای حسابداری سرآمد باشد و به لحاظ جسمی و بدنی نیز فرد پرکار و توانمند و به لحاظ روحی نیز آماده باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین ویژگی سوم مسئول امور مالی را پاکدستی برشمرد و اظهار کرد: مسئول امور مالی باید از تخلف دوری کند و سیستم را به نفع خود پیش نبرد.

وی انتظار خود از امور مالی را موفقیت در امور حسابرسی و مالی ذکر و اظهار امیدواری کرد: موفقیت و پیشرفت در حوزه امور مالی مثل سال‌های قبل ادامه‌دار باشد و سال آینده نیز شاهد ارائه گزارش موفق در حسابرسی باشیم.

دکتر مهراسبی در ادامه افزود: از امور مالی انتظار می‌رود در بروز حوادث غیرمترقبه و پیش‌بینی نشده به گونه‌ای مدیریت و عمل کند که کارها به نحو احسن انجام گیرد و درخواست‌های واحدها را ضمن تحلیل، با اولویت‌بندی به سرانجام برساند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه خروجی فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان مستقیما به مردم مرتبط می‌شود، گفت: برنامه‌ریزی و مدیریت امور مالی باید به‌گونه‌ای باشد که از کم‌کاری در این حوزه جلوگیری شود و واحدها با مشکلات مالی روبه‌رو نشوند.

وی با تقدیر از عملکرد مثبت و اخلاق حرفه‌ای مصطفی سلطانی، وی را نمونه بارز فرد پرکار و توانمند در حوزه امور مالی برشمرد و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد و برای اکبر حلواچی نیز در انجام وظایف محوله  آرزوی توفیق و سربلندی نمود.

بنابه گزارش وب‌دا این مراسم در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان با شرکت جمع کثیری از کارکنان امور مالی دانشگاه و واحدهای تابعه برگزار گردید.

AWT IMAGE AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1560 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >